Ну , конечно, адепты "Большого звука" будут ее и дальше защищать.
Дружина помітила різницю, хоча вона взагалі далеко від фірм, марок, а тим паче "великого звуку". По навушниками так само, купив замість старих jbl. В мене зараз також якийсь Хуавей за 30 баксів, гівно дичяве. Але я його купляв для Ютуба, щоб в транспорті чи ввечері переглядати відео. Музику взагалі неможливо слухати, вірніше як, слухати можна, але кайфу немає. Як Макдональд. Пс. Звісно якщо купляти Соні чи жбл по ціні китайського ширпотрібу, то і буде воно не краще, а то може і гірше.
Дружина помітила різницю, хоча вона взагалі далеко від фірм, марок, а тим паче "великого звуку"
Слухай , вже якось тошно стає від твоєї созалежності , та гіперзадротного занепоїння
Дружина помітила різницю, хоча вона взагалі далеко від фірм, марок, а тим паче "великого звуку"
Слухай , вже якось тошно стає від твоєї созалежності , та гіперзадротного занепоїння
Навіщо так себе мучити? Є класна кнопка - "ігнор" називається.
п.с Я от точно від твого беззмістовного флуду нічого не втрачу.
ВИВЧЕННЯ ПОПИТУ. Планую купити офіційний Samsung Galaxy S24 Ultra. До них наразі йде сабж на подарунок, його [url=https://samsungshop.com.ua/headphones/garnitura-bluetooth-samsung-galaxy-galaxy-buds3-pro-sm-r630-silver-sm-r630nzaasek.html]повна ціна = 9,6к грн
Хочу зрозуміти, чи взагалі, є на них хоч якийсь попит? Чи може когось зацікавити за півціни, тобто+- 5кгрн? На олх не посилайте, вже там був, дивився
Ну я старий дід отакого не розумію, якісь дві піндюльки маленькі за 5К грн, та які б вони хороші не були але звуку гарного дати не зможуть чисто через свої розміри. Назвав би їх так: дорогі беруші
ВИВЧЕННЯ ПОПИТУ. Планую купити офіційний Samsung Galaxy S24 Ultra. До них наразі йде сабж на подарунок, його [url=https://samsungshop.com.ua/headphones/garnitura-bluetooth-samsung-galaxy-galaxy-buds3-pro-sm-r630-silver-sm-r630nzaasek.html]повна ціна = 9,6к грн
Хочу зрозуміти, чи взагалі, є на них хоч якийсь попит? Чи може когось зацікавити за півціни, тобто+- 5кгрн? На олх не посилайте, вже там був, дивився
Ну я старий дід отакого не розумію, якісь дві піндюльки маленькі за 5К грн, та які б вони хороші не були але звуку гарного дати не зможуть чисто через свої розміри. Назвав би їх так: дорогі беруші
ну, це точно не для таких старих пердунів дідів, це ж, максимум, для 40-річних молодиків))
Навіщо так себе мучити? Є класна кнопка - "ігнор" називається.
п.с Я от точно від твого беззмістовного флуду нічого не втрачу.
от реально, якого біса! лізти в чужу тему, щоби, ще й тут, розказати про свою нудоту чому би, не започати СВОЮ окрему тему та й там таки, по повній, випускати усю свою пердячу пару?? та не флудити де заманеться...
чому би, не започати СВОЮ окрему тему та й там таки, по повній, випускати усю свою пердячу пару?? та не флудити де заманеться...
По-моєму ця тема за умовчанням це суцільний флуд, за яку по-нормальному треба ще якесь попередження-бан давати, так як тема в куплі-продайці, і перше оголошення до куплі-продайки не має абсолютно ніякого відношення, щось більш схоже до розділу "теревені" ( чи то може я не зрозумів такого рекламного ходу, спочатку привернути увагу до наушників які мало кого цікавлять щоб зразу ж втюхати барахло з аліекспрес )
По-моєму ця тема за умовчанням це суцільний флуд, за яку по-нормальному треба ще якесь попередження-бан давати, так як тема в куплі-продайці, і перше оголошення до куплі-продайки не має абсолютно ніякого відношення, щось більш схоже до розділу "теревені"
Псц, в тебе лайно в голові, совок засрав мізки безповоротно. Ця тема йде в розріз партії, поймать і розстрілять, немедленно. Якби хоч трохи думав, то побачив, що як мінімум 2 людини захотіли купити.