Aziz 31.12.2024 19:28 пишет: Але чомусь здається, що діжки на 50 літрів має вистачити.
8+ л/хв витрата води, номально за 15 хвилин не помиєш
плюсану, з особистого досвіду мийки на дачі, навіть 200 л може не вистачити, якщо треба дійсно якісно помити, а не "збити бруд"...я би не заморочувався, продав/передарував би.
в мене мийка не керхер, а з розетки пару років тому взяв під акцію, їх же ж марки. машину спробував помити двічі і сказав "хватить"))) по часу в рази скоріше і простіше на мийці самообслуговування сполоснутися, за такої потреби. як вище писали, того напору домашня мийка не дасть, плюс піну ще шукати, обирати. тому якщо нема іншого застосування крім мити авто - я хз для чого ще лишати такий девайс собі.
З того, що в себе мию - двір(бетонні плити), різні інструменти можна, прання килимів виходить зашибісь. навіть пройшовся по шубіна хаті, бо північна сторона, де вода забиває, за багато десятиліть потемніла. тепер як нова
величезне дякую! Придбав таку насадку і тепер картина зовсім інша. Тож спочатку. Штатна насадка не дає напору, просто поливає водою. Як результат - вода швидко уходить, а машина так собі вимита. З цією насадкою (та форсункою на 40 градусів), створюється тиск, приблизно схожий на такий як на мийках самообслуговування. І це при тому, що вода забирається з баків. Піногенератор придбав на олх, такий як на картинці. Після налаштування концентрації видав дуже густу піну, але при наступному використанні почав плюватися. Не знаю з чим пов'язано, тож пінив штатним керхерівським пінником. Останнім питанням залишився підбір нормального шампуню