Не мала баба клопоту, купила порося, а я мав мабуть занадто безтурботний вид, і командир навісив на мене дитсадок! Щоб скучно не було поставив задачу терміново організувати майстерню по ремонту дронів. для початку в Києві, а потім і мобільну, це щоб зовсім круто. І от тепер знайшов приміщення, все нормально, але треба тепер доволі терміново столи для роботи, офісні, пару стелажів і стільці. Закупити частина зможе... колись... потім... десь під новий рік 2026.. ну може в жовтні... коли гроші будуть на рахунку. Тому звертаюсь до шановного панства, якщо у вас є зайві столи, чи стільці то з радістю заберу.
Також цікавлять інструменти, типу викруток дрібних, паяльників і тому подібного.
таки да у меня знакомый свой офис ужимал с переездом - кучу мебели просто раздал-выбросил кабы по времени сошлось... спрошу - вдруг куда по складам что заныкал...
kym 30.12.2024 22:06 пишет: таки да у меня знакомый свой офис ужимал с переездом - кучу мебели просто раздал-выбросил кабы по времени сошлось... спрошу - вдруг куда по складам что заныкал...
Ну воно ж як завжди, ніколи не знаєш що і коли пригодиться. Вчора було не треба, бо були інші задачі.
Це для дизайн макетів. А-ля ляльковий будиночок БУв колись прикол з поліцейськими касками британських боббі - народ назамовляв ,а приїхали сувенірні макети розміром 5см.
По паяльному обладнанню до речі раджу не брати універсмальну станцію ( паяльник+фен) краще окремо. Тоді можна в складних випадках наприклад, взяти у колеги другий фен або другий паяльник, щоб не чекати поки остине жало для заміни. Не беріть станції на М-900 жалах, в них трохи "гуляє" розмір і добитися стабільного регулювання досить важко. Я цю помилку зробив та маю декілька паяльників на М-900, які поміняти вже досить важко на кишеню. Проте варто зауважити, що для роботи з активними флюсами паяльник на м-900 ТРЕБА МАТИ тому що активні флюси не тільки гарно лудять а й "жруть" само жало. При вартості м-900 до 50 грн це не критично, а наприклад т-12 коштують вже 300-400-500 за штуку.
Якщо є бажання приїдь їз запасом часу - покажу багато корисного. Мав типу запаасного комплекту ,але це зараз вже піде на бус-майстерню нам в бригаду.
Це для дизайн макетів. А-ля ляльковий будиночок БУв колись прикол з поліцейськими касками британських боббі - народ назамовляв ,а приїхали сувенірні макети розміром 5см.
Анансовено: 330x47x192См, навантаження на полку 68Кг. Рома мовчить - собі замовив, подивимось що воно є.
То самі звичайні шахраї. Останнім часом на Алі їх розвелось як блох. В кращому випадку прийде якийсь болтик, а то і, взагалі, нічого. Рейтинг продавця нульовий, магазин створений тиждень тому.
Друзі ,я мабуть теж піжмажуся до теми... Може в когось є непотрібна "етажерка" - типу стелаж, але культурного вигляду. Зараз багато ремонтів та напівврозібраной на запчастини техніки попакую в коробки, підпищу. Але якщо не скласти системно - пошук займає більше часу ніж купити. На брутальні в гараж або підвал не винести - там єлектроніці настане одразу конець. А так я в дружини кабінеті складу та буде в нагоді ще комусь або пізніше. В один два слоя це зараз займає майже цілу кімнату