autoua
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Автоцивілка для УБД: що зміниться у 2025 році (2/2)

СуперСтар ***
55 лет (36 лет за рулем), Киев
С нами с 16.12.2003

Re: Автоцивілка для УБД: що зміниться у 2025 році [Re: hugo-smk]
      4 января 2025 в 12:39 Гілками

hugo-smk 03.01.2025 22:30 пишет:

Угу, але ж куплявся поліс по старому закону, чи все ж "закон зворотньої сили немає"?

Тут краще приклади наводити для розуміння.
Наприклад, я купив 31 грудня поліс 50% (УБД) по старим тарифам. Зараз я можу дати керувати свою машину тільки комусь, хто є: "учасником бойових дій, постраждалим учасником Революції Гідності, учасником війни, особою з інвалідністю II групи, особою, яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесеною до I або II категорії, пенсіонером".
Але я можу і помилятися - краще зателефонувати у Моторне (транспортне) страхове бюро України та спитати це.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

Re: Автоцивілка для УБД: що зміниться у 2025 році [Re: Професор]
      4 января 2025 в 12:45 Гілками

Професор 04.01.2025 12:39 пишет:

Угу, але ж куплявся поліс по старому закону, чи все ж "закон зворотньої сили немає"?

Наприклад, я купив 31 грудня поліс 50% (УБД) по старим тарифам. Зараз я можу дати керувати свою машину тільки комусь, хто є: "учасником бойових дій, постраждалим учасником Революції Гідності, учасником війни, особою з інвалідністю II групи, особою, яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесеною до I або II категорії, пенсіонером".
Але я можу і помилятися - краще зателефонувати у Моторне (транспортне) страхове бюро України та спитати це.

Ситуація схожа - куплявся в 2024 задовго до змін закону для пенсіонера, а зараз треба власнику -убд мати ту страховку

СуперСтар ***
55 лет (36 лет за рулем), Киев
С нами с 16.12.2003

Re: Автоцивілка для УБД: що зміниться у 2025 році [Re: hugo-smk]
      4 января 2025 в 13:14 Гілками

hugo-smk 04.01.2025 12:45 пишет:

Професор 04.01.2025 12:39 пишет:

Ситуація схожа - куплявся в 2024 задовго до змін закону для пенсіонера, а зараз треба власнику -убд мати ту страховку

Головне, щоб це був єдиний ТЗ у власника з 50% знижкою.
Наприклад, свій мотоцикл я буду страхувати вже за повною ціною.

2. Зменшення розміру страхової премії, визначене частиною першою цієї статті, може бути застосовано одночасно лише щодо одного транспортного засобу страхувальника.

Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити
Додаткова інформація
0 користувачів і 23 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 2130

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія