То ж прийшли і написали так само в чужій темі про продаж. Вам можна, а мені ні? Не з гольфа я стібаюся, стьоб з неадеватної ціни на нього
Так я же не Гольфу и его стоимости написала, считает продавец что машина столько стоит это как бы его дело), вообще есть форумы где обсуждая ценообразование публично а не в ЛС это верный бен ну то такое), опять таки я лишь написала что Пежо 2012 года не далеко от Гольфа ушло.
В общем проехали, не стебаетесь с Гольфа и слава Богу!!!
Цей Гольф недалеко від Вашої роздовбаної тотальної Тесли пішов по якості збірки саме і відповідає некрогольфу кінця 90х років минулого століття
То ж прийшли і написали так само в чужій темі про продаж. Вам можна, а мені ні? Не з гольфа я стібаюся, стьоб з неадеватної ціни на нього
Так я же не Гольфу и его стоимости написала, считает продавец что машина столько стоит это как бы его дело), вообще есть форумы где обсуждая ценообразование публично а не в ЛС это верный бен ну то такое), опять таки я лишь написала что Пежо 2012 года не далеко от Гольфа ушло.
В общем проехали, не стебаетесь с Гольфа и слава Богу!!!
Цей Гольф недалеко від Вашої роздовбаної тотальної Тесли пішов по якості збірки саме і відповідає некрогольфу кінця 90х років минулого століття
Господи, та проходьте мимо вже. Якби хоч раз в житті відновили класичне авто - зрозуміли б за що тут просять таку суму.
Якби хоч раз в житті відновили класичне авто - зрозуміли б за що тут просять таку суму.
оплата работ основной расход)
частково, бо ГТІ трохи інший гольф ніж звичайний ! для прикладу: дзеркала електричні з підігрівом, заміна одного дзеркального елемента З ПІДІГРІВОМ в наявності тільки за кордоном, вартісь одного...96 євро! І таких "дрібничок" купа!