Привіт ! Дякую Я на олх знайшов ( іх шиють із шкіри під конкретне авто ) 240 грн. для 406 . Сказали , що відправлять , але ще не відправили І ще про фару , можна НП відправити , бо так і не доїхав
Gavik 07.01.2025 10:17 пишет: Привіт ! Дякую Я на олх знайшов ( іх шиють із шкіри під конкретне авто ) 240 грн. для 406 . Сказали , що відправлять , але ще не відправили І ще про фару , можна НП відправити , бо так і не доїхав
а точно за 240 із шкіри буде? Мені на Т5 шили із шкіри при мені то як сусіду по гаражу взяв 400 грн, правда це він сам знімав і потім ставив
В ответ на: а точно за 240 із шкіри буде? Мені на Т5 шили із шкіри при мені то як сусіду по гаражу взяв 400 грн, правда це він сам знімав і потім ставив
Вказано 240 із шкіри ( ще й кольори на вибір ) , за 450 з чохлом ручника ( в мене такого немає ) . Але ж я казав , що ще не відправили
В ответ на: а точно за 240 із шкіри буде? Мені на Т5 шили із шкіри при мені то як сусіду по гаражу взяв 400 грн, правда це він сам знімав і потім ставив
Вказано 240 із шкіри ( ще й кольори на вибір ) , за 450 з чохлом ручника ( в мене такого немає ) . Але ж я казав , що ще не відправили
ну тоді гарна ціна, потім відпишіть справжня шкіра чи ні, дякую
Gavik 07.01.2025 10:17 пишет: Привіт ! Дякую Я на олх знайшов ( іх шиють із шкіри під конкретне авто ) 240 грн. для 406 . Сказали , що відправлять , але ще не відправили І ще про фару , можна НП відправити , бо так і не доїхав
Не зміг до тебе додзвонитися. Знайшов кулісу, чохол брудний, але більш-менш цілий. Щодо відправки фари, то я приготував ще подарунків - стара обшивка сидіння (може на ремонт твоїх підійде), штатна магнітола з CD. Може ще щось знайду. Салони в нас, наскільки пам'ятаю, однакові
В ответ на: ну тоді гарна ціна, потім відпишіть справжня шкіра чи ні, дякую
Чохол отримав , шкіра справжня , пошитий і прошитий якісно і схоже що по оригіналу . Ще не міняв , досить геморно знімати ручку кпп
а ручку наче й не треба знімати. Піднімаєш чохол вгору, під ручкою є стяжка, яку розрізаєш і чохол знімається Бо сама ручка й справді важко знімається. Вона сидить на пластиковій вставці, тобто не викручується, а тягнеться вгору. Може щось вже й забув, але наче так