Комплект рацій Baofeng. UV-5r та UV-82, пара з них куплені у 22р і пара куплених раніше. Стан дуже хороший, на парі рацій підсилені акуми. В комплекті дві антени для кращої роботи у VHF (136 - 174 МГц) і тангента для зручності (в авто чи на плече). Є фірмовий кабель для програмування. Можна використовувати як FM радіо. Від одного заряду працює достатньо довго. Було дуже зручно в свій час в Ірпені при повній відсутності всякого іншого зв'язку із світом. Бажана ціна - 3700грн Продається комплектом.
В ответ на: Взамен р/станции которую я дал, Hitmanz вернул мне свою р/станцию.
Абалдеть! т.е. вместо той, шо ему досталась на шару, и которую он кому-то на шару же и отдал, Hitmanz отдал свою личную, которую собирался продать? Хотя мог бы этого и не делать - можно было просто послать фантазеров
И вот эти вот "провалы Штирлица", "я ее узнал" - оказались просто грязными инсинуациями
Йа канешно знаю/понимаю, шо война нам всем мозг поплавила(как и то, шо щас забанят ), но - пацики, надо ж как-то держать себя в рамках приличия!
Ладно. Гадаю, тема закрита. Ми зустрілися ранком з UT4UFZ, я привіз все, що було на фото, він все оглянув і перевірив. Я радий, що ми розійшлись пожавши один одному руки і все норм. Мені аналоговий зв'язок от точно на декілька років не знадобиться, а йому це необхідно і важливо. Ще одна річ, що пішла робити користь. Як і його колишня рація, яка десь (може і досі) працює.
Але на майбутнє мабуть варто утримуватись брати і передавати речі, такі ж самі, як маєш у власності.
По темі: камради, давайте краще купимо в мене рації, що лишилися, і всі будуть довольні