Спробуй на варіаторі авто, той же Субару Крострек, Мітсубісі.
міцубіші взагалі не подобаються, а от крострек цікаво затестити буде, потенційно під мої вимоги підходить
Стосовно Мітсубісі, подобається чи не подобається, я би дивився в останню чергу, потрібно оцінювати коробка/двигун. В любому випадку раджу взяти тест-драйв обох, хоча би для себе спробувати на ходу авто.
Щось ти таке дивне пишеш. Який сенс взагалі розглядати авто, яке не подобається?
міцубіші взагалі не подобаються, а от крострек цікаво затестити буде, потенційно під мої вимоги підходить
Стосовно Мітсубісі, подобається чи не подобається, я би дивився в останню чергу, потрібно оцінювати коробка/двигун. В любому випадку раджу взяти тест-драйв обох, хоча би для себе спробувати на ходу авто.
Щось ти таке дивне пишеш. Який сенс взагалі розглядати авто, яке не подобається?
Та чого - питання ж комлексне і індивідуальне. Добре, коли є можливість взяти те що подобається, але інколи критерій "свіжість" чи "надійність" може важити більше, ніж "подобається"
Так мова ж не про "подобається", а про "не подобається". Це ж кардинально різні речі. Як можна їздити на чомусь, до чого ставишся нейтрально, типу Тойоти чи якої небудь електрички, мені зрозуміло. Але от якщо "не подобається" то який сенс? Хіба немає поруч варіанту, який хоч якісь емоції буде викликати? Хоча б відсутність негативних.
Paulskit 17.02.2025 12:35 пишет: Який сенс взагалі розглядати авто, яке не подобається?
Ну ти ж якось купив Ніссан Жук.
Бо він якраз найбільше з усього що було на ринку сподобався людині, яка на ньому їздить 99% часу. Не дивлячись на всі недоліки. Особисто собі я б його не брав, бо у мене дещо інші запити до авто. Хоча по якості салону і зовнішньому вигляду у нього на ринку конкурентів дійсно не дуже багато.
Paulskit 17.02.2025 12:35 пишет: Який сенс взагалі розглядати авто, яке не подобається?
Бо він якраз найбільше з усього що було на ринку сподобався людині, яка на ньому їздить 99% часу. Не дивлячись на всі недоліки. Особисто собі я б його не брав, бо у мене дещо інші запити до авто. Хоча по якості салону і зовнішньому вигляду у нього на ринку конкурентів дійсно не дуже багато.
Так я також запропонував глянути Мітсубісі, бо це як на мій погляд не поганий варіант на варіаторі. На що отримав відповідь:
В ответ на: це той випадок, коли авто не чисто раціонально вибирається, а більш субʼєктивно під свої відчуття та естетику, тому якщо я кожного разу буду дивитися у вікно та кривитися від зовнішності авто, то краще вже нічого не візьму, поки всі зірки не зійдуться
Більше я нічого не писав, бо автор допису дав ясно зрозуміти, що він хоче.
Бо він якраз найбільше з усього що було на ринку сподобався людині, яка на ньому їздить 99% часу. Не дивлячись на всі недоліки. Особисто собі я б його не брав, бо у мене дещо інші запити до авто.
Вот у меня та же проблема. Если бы я знал, что "Джук", по итогу, достанется мне...
Paulskit 17.02.2025 14:27 пишет:
Хоча по якості салону і зовнішньому вигляду у нього на ринку конкурентів дійсно не дуже багато.
И по внутреннему объему. В него бы, движок 1.33, как у соплатформенного Каптюра, была бы вполне отличная машина, для своих задач. А так только неплохая.
И по внутреннему объему. В него бы, движок 1.33, как у соплатформенного Каптюра, была бы вполне отличная машина, для своих задач. А так только неплохая.
так він там і є... майже... але без крайнього циліндра
так він там і є... майже... але без крайнього циліндра