catkiev 20.01.2025 18:49 пишет: На сьогодні додаток не працює, сайт не працює,
Не перегибайте, сайт работает и кабинет на сайте тоже просто у сайта сдох сертификат (настройки безопасности в браузере поменяйте) по этому и приложуха не работает.
У нас бенз как появился так и есть.
на той момент не працювало нічого. так, можливо з причин сертифікату. Чого не скажеш про гарячу лінію. Зараз працює, так, але пального по Києву не видно... спостерігаю далі )
Hotab_тот_самый 06.02.2025 03:40 пишет: Хтось читав яку офіційну інформацію по ситуації?? Новий власник буде отоварювати, чи все пробачать? Маю 100+ літрів.
McFly 10.03.2025 17:13 пишет: Шо, чутно? Шанси є повернути 200л ?
У меня в городе в феврале бензин не появился совсем, в марте на 6ти из 8ми заправок (2 мне не доступны) повесили бумажки "Азс не работает" все закрыто людей нету, в феврале на 3х продавали кофе уже и этого нету. Нужно было в январе в бутылки мне свои талоны заливать все таки когда бенз появился на пару дней
Hotab_тот_самый 06.02.2025 03:40 пишет: Хтось читав яку офіційну інформацію по ситуації?? Новий власник буде отоварювати, чи все пробачать? Маю 100+ літрів.
А хто ж його знає. По поняттям борги переходять власнику разом із активом.
Я не дуже в юридичній сфері, але це є відвертим шахрайством, крадіжкою в розмірах, що складно уявити (у мене 65л, але у фур, автопарків - там тони!), але меніз дається такими справами має займатися прокуратура.
вже сьоме квітня. Щоб хоч одна АЗС працювала, не видно. навіть з кавою (принаймні я в Києві не бачив) Чутки всякі ходять. Куюн ось таке писав кілька днів тому. Спостерігаємо далі... Бо мережа велика. Але ніхто її не хоче )))
Hotab_тот_самый 15.05.2025 08:54 пишет: Гроші повертають через банк по процедурі Чарджбек. Якщо «літри» в додатку, який вже не працює. Якщо талони , то «зливай воду».
Камрад Hotab_тот_самый На тебе поскаржились (кнопка "повідомити модератора")! От такого в мене ще не було:
В ответ на: Гроші повертають через банк по процедурі Чарджбек. Якщо «літри» в додатку, який вже не працює. Якщо талони , то «зливай воду».
-- Комментар користувача:
Доброго дня , а як це зробити ? Вы уже робили Чарджбек?
Навіть не знаю як реагувати і кому і що "роздавати" Одне можу сказати точно: модератор не користуться і не користовався заправками АВІАС чи/або ANP,тому такі питання йому задавати марно.
Теж цікаво. Звертатись просто в підтримку банку? Нажаль, скріншотів з особистого кабінету не зробив..., а зараз додаток та і на сайті особистий кабінет не працюють взагалі.
Я чомусь здогадувався , що невмєняємих, які будуть скаржитись , на світі є)) Але.. Я не буду займатись рекламою груп в тг, самі знайдете групу , в ній 1.5 тисячі учасників, постійно зʼявляються нові, і виходять старі, хто повернув гроші. Гроші повертає Віза і Мастеркард. Але не пізніше 540 днів з моменту купівлі палива. Деякі банки відмовляють приймати заявку, якщо більше року тому купляли. Треба пробувати інших операторів, там теж працює людський фактор. Групу шукайте самі «Обмануті клієнти Авііас». Вудку я дав, далі самі.
Hotab_тот_самый 15.05.2025 18:51 пишет: Я чомусь здогадувався , що невмєняємих, які будуть скаржитись , на світі є))
Та ні, то ж була не скарга. Людина не розібралась як відповісти у форум і замість "Відповісти" натиснула "Сповістити модеоатора". Дуже не звичайно, але отак..