страннааа. када люди выбирают бемеве, то спрашивают про разгон до сотни. када выбирают мерсидес, то спрашивают про расход. та даже када шкоду выбирают про приборку спрашивают.
а тут сразу начинают про запчасти спрашивать. а еще оно должно ржаветь.
Вопрос ф топку. ТС-у читать теорию. Єто китайская копия Исузу Родео, более известной у нас как опель фронтера. Если скопировано хорошо, то с запчастями проблем нет. (ГрейтВалл-Дир идеальная копия Тойота Хайлюкс 2004года)
kkk_GAZ240 11.01.2025 11:14 пишет: Вопрос ф топку. ТС-у читать теорию. Єто китайская копия Исузу Родео, более известной у нас как опель фронтера. Если скопировано хорошо, то с запчастями проблем нет. (ГрейтВалл-Дир идеальная копия Тойота Хайлюкс 2004года)
ТС назву правильно написати не може, а ти теорію )))
kkk_GAZ240 11.01.2025 11:14 пишет: Вопрос ф топку. ТС-у читать теорию. Єто китайская копия Исузу Родео, более известной у нас как опель фронтера. Если скопировано хорошо, то с запчастями проблем нет. (ГрейтВалл-Дир идеальная копия Тойота Хайлюкс 2004года)
ТС назву правильно написати не може, а ти теорію )))
В мене був час та натхнення розписати пнх в три рядки
Хлопці будьте обережні з висловлюваннями, бо цей бот, може бути просто військовим... Їм тяжко писати в телефоні (грубими пальцями не попадають в літери) Так військові такі машини купують, бо грошей є небагато а вибір не дуже. При правильному підході ці машини також добре виконують свою функцію-рятують життя і захищають нашу землю https://youtube.com/shorts/GKHfutjkpXE?si=kZYmSDw43K3MGSyO
kkk_GAZ240 02.02.2025 10:24 пишет: Розумієш, таких тут розвелось дуже багато. Вчора здається ще один писав... Але чомусь через впн с чеським айпішніком. Теж військовий?
Якби це був військовий, то хоча-б щось відповів, а не 1-2 питання та пропав.
Я нічого не стверджую, але за такі машині питають і військові, нажаль багато з них не вкурсі про правила форумів, часу в них не так багато слідкувати за відповідями, бо машина треба на вчора. У нас є група в вайбері, там швидко можна отримати всі відповіді стосовно цих машин, кому цікаво заходьте. Машина не погана якщо стан добрий, але нажаль механіки їх бояться, а "торгаші" китаїськими запчастинами деруть три шкури, за неякісні запчастини,або за незнання власників що є оригінал ісузу в два рази дешевший і безпроблемний . Є взагалом досвід як з цієї підробки, зробити міцний позашляховик для війни
Я це знаю може й краще за тебе. А також в мене є багато досвіду в інших областях.
Я не розумію нащо ти піднімаєш тему в якій першим постом написана відповідь. ТС не з'являвся на форумі і більше нічого не писав. Це викликає певні підозри. Твої репліки, до речі, теж можна віднести до підозрілих. Вибач, але піднімати закинути тему тільки своїми зауваженнями... Зі сторони виглядає дивно.
Нічого особисто не маю. Але зараз такий час, що під військових маскується противник теж.
kkk_GAZ240 02.02.2025 13:31 пишет: Я це знаю може й краще за тебе. А також в мене є багато досвіду в інших областях.
Я не розумію нащо ти піднімаєш тему в якій першим постом написана відповідь. ТС не з'являвся на форумі і більше нічого не писав. Це викликає певні підозри. Твої репліки, до речі, теж можна віднести до підозрілих. Вибач, але піднімати закинути тему тільки своїми зауваженнями... Зі сторони виглядає дивно.
Нічого особисто не маю. Але зараз такий час, що під військових маскується противник теж.
Захожу рідко, тому для мене тема не така вже і стара. Написав тільки для того щоб ті хто може випадково знову забредуть могли знати де знайдуть відповіді, або ви "старожили" підкажете... Більше в цій темі писати не буду і взагали було б краще щоб її модератор видалив : P.S до ремонту авто і заробітку на цьому я немаю. "Шторами міряться" - у кого длінші також не збираюсь
Просто як виглядав твій пост зі сторони, коли друга відповідь в темі ( моя) відповідає на питання. Потім в ТСа жодного повідомлення. І тут з'являєшся ти
Зголосись що зараз це підозріло. Я такою хернею зранку до ночі займаюсь, тому іноді вже параноїдальні моменти бувають. Але краще перднути ніж обісратись.
Миру всім гарним людям.
ПС: а щодо таких тем згоден - треба просто видаляти без кошиків та інших слідів. Можна разом з ТСами