Дуже дякую, буду розглядати. Що скажете по іншим машинкам, чому зі списку обрали саме Елантру?
Розкажіть чого? Не розглядав цю машину бо особливо і не зустрічав її в оголошенняз х продажу. Які у неї переваги і чи не важко буду у разі чого знайти запчастини чи продати данне авто. Дякую!
Та навіть тєана, яку в нас продавали досить успішно, проблемна по запчастинах
Коли бюджет лімітовано - не треба брати якусь дивовижну дичину. Має бути щось розповсюджене з недорогими зч
А от які проблеми з Алтімою? Чи на неї немає запчастин, бо ні у нас, ні взагалі в Європі не продавалася? Так наче ж з США зараз на битки запчастини возять ледь не цілими пароплавами до нас. Я не заради спору, а цікаво про Алтіму почути. Бо насправді цікаве і комфортне авто - мені більше за Кемрі сподобалося.
та їх не так щоб багато продано було. відповідно попит на ЗЧ невеликий і запасів ніхто не тримає. якщо алтіма американка, то не проблема я це проходжу з Доджем. офіційно продавали, але недовго. спеціалізовані магазини є, але іноді очикування запчатин від 2 до 6 тижнів. тому забив і став замовляти сам з США. от нещодавно колодки замовляв, двірники (хоча їх не проблема і тут купити), втулкі стаба (теж є тут),всі фільтра, PCV-клапан, манжети на направляючи гальмівних супортів, бо вже немолоді і переймався за них...ну така, величенька ТОшечка. вийшло з доставкою відсотків на 30-40 дешевше ніж тут купити плюс колодки дуже жирненьки купив, яких сюди не таскають магазини так от, повернемося до алтіми... на алтіму в США ЗЧ є. і недорого. а от теана там продавалась. відповідно ЗЧ нема. доставка від 2 тижнів авіа, або місяць-півтора морем, але в півтора рази дешевше (от диски гальмівні на крайслера буду морем замовляти...важкі падлюки а заміна не горить)
Коли бюджет лімітовано - не треба брати якусь дивовижну дичину. Має бути щось розповсюджене з недорогими зч
це факт. бо як вище писав, можна зі штатів замовляти на якісь авто. але планувати ремонти та ТО завчасно треба . То вже тільки ...по великій любові
це факт. бо як вище писав, можна зі штатів замовляти на якісь авто. але планувати ремонти та ТО завчасно треба . То вже тільки ...по великій любові
Таке враження що ледь не третина Києва їздить на американських битках, значна частина яких або взагалі не продавалася в Україні та ЄС, або європейські версії відрізнялися від американських і певна кількість запчастин не взаємозамінна (сам з таким стикнувся, коли дзеркала від американського аутбека не стають на японський). І ніхто не переймається з цього. Хоча мабуть коли якісь американські битки стають у нас дуже популярними (типу пассату або тігуана) то і запчастин навозять багато просто на продаж. А Алтім так щоб часто то і не зустрінеш.
та їх не так щоб багато продано було. відповідно попит на ЗЧ невеликий і запасів ніхто не тримає. якщо алтіма американка, то не проблема
Мене від Алтіми на варіаторі , свого часу відмовляв співробітник сто по цим самим варіаторам.
Таке враження що ледь не третина Києва їздить на американських битках, значна частина яких або взагалі не продавалася в Україні та ЄС, або європейські версії відрізнялися від американських і певна кількість запчастин не взаємозамінна
Камрад, шо має у володінні 2 крайслери, вважає нормальним чекати по 3-4 тижні запчастини з штатів - кожному своє. Особисто я, якщо питання доставки частей умовно ходової, або моторного навісного за добу не вирішується, вважаю тачку невдалою - бо вона просто так займає підйомник, який має приносити прибуток))
Особисто я, якщо питання доставки частей умовно ходової, або моторного навісного за добу не вирішується, вважаю тачку невдалою
З таким підходом до категорії "невдалих" ти віднесеш відсотків 60 автівок, що їздять автошляхами України.
та їх не так щоб багато продано було. відповідно попит на ЗЧ невеликий і запасів ніхто не тримає. якщо алтіма американка, то не проблема
Мене від Алтіми на варіаторі , свого часу відмовляв співробітник сто по цим самим варіаторам.
я особисто знаю конторку що спеціалізується по CVT, якщо їм вірити я останні 8 років на попередньому авто взагалі не мав права їздити через відсутність справної коробки нема у нас в Україні спеціалістів по CVT хочаб тому що ремонтувати їх недоцільно - це маразм (так тільки на продаж роблять а не для себе)
я особисто знаю конторку що спеціалізується по CVT, якщо їм вірити я останні 8 років на попередньому авто взагалі не мав права їздити через відсутність справної коробки нема у нас в Україні спеціалістів по CVT хочаб тому що ремонтувати їх недоцільно - це маразм (так тільки на продаж роблять а не для себе)
На китайцях також їздять, деякі ще досі бігають 08 року виробництва. На тому ж Ніссан Рог з їхніх слів нормальний варіатор, а ось на дешевших моделях не рекомендували. Це річ за ринок б/у , а не новий авто, на якому ти їздиш і експлуатуєш з першого кілометра. Тут трохи інші критерії вибору діють, ніж при купівлі з салону.
Таке враження що ледь не третина Києва їздить на американських битках, значна частина яких або взагалі не продавалася в Україні та ЄС, або європейські версії відрізнялися від американських і певна кількість запчастин не взаємозамінна
Камрад, шо має у володінні 2 крайслери, вважає нормальним чекати по 3-4 тижні запчастини з штатів - кожному своє. Особисто я, якщо питання доставки частей умовно ходової, або моторного навісного за добу не вирішується, вважаю тачку невдалою - бо вона просто так займає підйомник, який має приносити прибуток))
та ні, якщо срочно треба, то більшість можна купити і тут (за виключенням кузовщини, і то не всієї ) просто дорожче але якщо планувати завчасно, то і коли треба, просто достаєш з підвалу і ставиш в мене так сайлентблоки на задню підвіску авенджера повалялись 2 чи 3 роки думав вже час помирати їм, а вони не помирали і не помирали. поміняв їх чисто тому що поліз міняти сайлент підрамника, бо він вже просився. я взагалі не люблю доводити до поломки - міняю превентивно. Може і завчасно щось, але зато ніколи нічого не ломається в дорозі. так що мене така схема дійсно влаштовує...це мабуть в мене психологічна травма після юзанія протягом 3 років косміч 2141
PS доречі, літаком колодки гальмівні на крайслер прийшли за 11 днів...валяються вже місяці зо два. бо рідні ще нормальні
доречі, літаком колодки гальмівні на крайслер прийшли за 11 днів...валяються вже місяці зо два. бо рідні ще нормальні
А хіба на твій крайслер йдуть якісь унікальні колодки, що не можна в Україні придбати? Чи екзистом з Польщі замовити? Це ж стандартна деталь, а не оригінальна кузовщина.
доречі, літаком колодки гальмівні на крайслер прийшли за 11 днів...валяються вже місяці зо два. бо рідні ще нормальні
А хіба на твій крайслер йдуть якісь унікальні колодки, що не можна в Україні придбати? Чи екзистом з Польщі замовити? Це ж стандартна деталь, а не оригінальна кузовщина.
ну дивись в мене повнопривідний. там на морду доволі рідкісні у нас. Звісно є, але всяке таке, що мені не подобається. Або конкретний ноунейм, або ціна як чавунний міст (ті що я хотів на мою автівку в Україні взагалі не знайшов, а на якусь модель форда такі колодки знаходив по 8200...на мій цю модель в тому магазині під замовлення вломили 8600. мені значно дешевше вийшло самому замовити - чи 3200 чи 3500 встало. я вже забув) єкзістом з польщі дорожче. та і номенклатура теж така собі в штатах просто гора моделей, які хочеш. і карбон файбер керамік і проста кераміка і семі металік і різних виробників. і там я впевнений, що не підробка . Звісно там я БОШ не беру (це було б дивно зі штатів тягнути ), а RAYBESTOS, POWER STOP . В них купа лінійок у кожного. Кому що треба. скажу більше. на Avenger, на відміну від 300-ки воно і не треба щось прям таке растаке, та і колодок вистачає на нього в Україні. Але теж взяв в сша. Тупо дешевше. Для розуміння, нещодавно на Avenger замовив комплект зандніх аміків з пружинами, отбійниками, опорами, пильниками. Коротше 2 шт повні збірки від Monroe взяв за 6500 з доставкою ...за пару ну тут ще момент - була знижка саме на цю модель. отаку https://prnt.sc/Xu5RzJbV5m2A саме в магазині коштувала лише 40 баксів. зараз 64 за комплект. але і за 64 якщо брати, то виходить сильно дешевше ніж у нас купувати
наприклад в Україні мені просто пружини КИТАЙСЬКОГО виробництва пропонували за 7100 за 2 шт + амортизатори теж китайчатина (FSC, але то мейд ін чайна) 4000 за 2 шт. Це без пільників, опор, відбійників. Як на мене , то є сенс почекати від 10 до 40 днів якщо завчасно плануєш. Збірка амік/пружина або гальміний диск важить не мало, тому "швидке море", всякі датчики колодки, прокладки, шланги, двірники і подібне можна літаком, бо легеньке і доставка копійки коштує. так, навіть двірники там замовляю.