Я б назвав нецензурно, але ж забанять... Є у мене "дача" в селі. З весни по осінь я там. І мимо цього перехрестя проїжджаю разів 2-4 на тиждень. Кілька років назад, при ремонті дороги, там зробили 3-ю полосу для повороту наліво. Поставили знак 1 (на фото) і зробили відповідну розмітку. Цього літа одного разу їду в правій полосі, як завжди, прямо. На знак не звернув уваги. Розмітка була прямо і направо. За перехрестям менти (саме так!). Звісно, гальмують. Зупинився - бла-бла-бла, ви порушили вимоги знаку. Я - де? Коли? Мент - там знак що з правої полоси тільки направо. А знак має перевагу перед розміткою (!!!!). Я - знаю що має перевагу. Але ж там завжди був знак, який дозволяє рух прямо і направо. Мент - ні. Тільки наліво. Я - коли це його там поставили? Мент - років з 20 назад ( а як же розмітка, про яку він сам сказав? ). Я - брехня. Не було там такого знаку. А якщо поставили, то де попередження? (https://vodiy.ua/znaky/5/5.70/). Мент - бе-ме..... ви порушили....
Згоден. Фактично я порушив. Штраф 340 грн. Було б більше - повоював би. А так, вирішив що суд дорожче обійдеться. На днях потрібно було проскочити на дачу. Зараз перехрестя виглядає так, як на фото. Ну, не довбо*оби дебіли ????
Поставили вже потім. Тоді був тільки знак 2. Хоча кілька днів назад там стояв знак 1. Попередження про зміну знаків не було. І зараз питання в логіці цих знаків. Між знаком 2 і 1 метрів 15. Між ними з'їзду вправо немає. А знак 2 стоїть максимум метр-півтора від стоп лінії. Маразм.
Aksakal 14.01.2025 15:27 пишет: Поставили вже потім. Тоді був тільки знак 2. Хоча кілька днів назад там стояв знак 1. Попередження про зміну знаків не було. І зараз питання в логіці цих знаків. Між знаком 2 і 1 метрів 15. Між ними з'їзду вправо немає. А знак 2 стоїть максимум метр-півтора від стоп лінії. Маразм.
якомусь гайцу на ДР подарунок зробили іншої логіки важко знайти
Aksakal 14.01.2025 15:27 пишет: Поставили вже потім. Тоді був тільки знак 2. Хоча кілька днів назад там стояв знак 1. Попередження про зміну знаків не було. І зараз питання в логіці цих знаків. Між знаком 2 і 1 метрів 15. Між ними з'їзду вправо немає. А знак 2 стоїть максимум метр-півтора від стоп лінії. Маразм.
якомусь гайцу на ДР подарунок зробили іншої логіки важко знайти
тільки таке пояснення здається найбільш обгрунтованим.
это как они раньше любили баловаться с зеленой картонкой на светофоре день-два есть, потом снимали и дежурили и так по кругу на повороте ереванская-курская так было, давненько