Я б назвав нецензурно, але ж забанять... Є у мене "дача" в селі. З весни по осінь я там. І мимо цього перехрестя проїжджаю разів 2-4 на тиждень. Кілька років назад, при ремонті дороги, там зробили 3-ю полосу для повороту наліво. Поставили знак 1 (на фото) і зробили відповідну розмітку. Цього літа одного разу їду в правій полосі, як завжди, прямо. На знак не звернув уваги. Розмітка була прямо і направо. За перехрестям менти (саме так!). Звісно, гальмують. Зупинився - бла-бла-бла, ви порушили вимоги знаку. Я - де? Коли? Мент - там знак що з правої полоси тільки направо. А знак має перевагу перед розміткою (!!!!). Я - знаю що має перевагу. Але ж там завжди був знак, який дозволяє рух прямо і направо. Мент - ні. Тільки наліво. Я - коли це його там поставили? Мент - років з 20 назад ( а як же розмітка, про яку він сам сказав? ). Я - брехня. Не було там такого знаку. А якщо поставили, то де попередження? (https://vodiy.ua/znaky/5/5.70/). Мент - бе-ме..... ви порушили....
Згоден. Фактично я порушив. Штраф 340 грн. Було б більше - повоював би. А так, вирішив що суд дорожче обійдеться. На днях потрібно було проскочити на дачу. Зараз перехрестя виглядає так, як на фото. Ну, не довбо*оби дебіли ????
так знак 1 йде після знаку 2 і дозволяє рух прямо. Чи його вже потім доставили?
Поставили вже потім. Тоді був тільки знак 2. Хоча кілька днів назад там стояв знак 1. Попередження про зміну знаків не було. І зараз питання в логіці цих знаків. Між знаком 2 і 1 метрів 15. Між ними з'їзду вправо немає. А знак 2 стоїть максимум метр-півтора від стоп лінії. Маразм.
Поставили вже потім. Тоді був тільки знак 2. Хоча кілька днів назад там стояв знак 1. Попередження про зміну знаків не було. І зараз питання в логіці цих знаків. Між знаком 2 і 1 метрів 15. Між ними з'їзду вправо немає. А знак 2 стоїть максимум метр-півтора від стоп лінії. Маразм.
якомусь гайцу на ДР подарунок зробили іншої логіки важко знайти
якомусь гайцу на ДР подарунок зробили іншої логіки важко знайти
тільки таке пояснення здається найбільш обгрунтованим.
это как они раньше любили баловаться с зеленой картонкой на светофоре день-два есть, потом снимали и дежурили и так по кругу на повороте ереванская-курская так было, давненько
То не Миколаївська область? Щось подібне в мене було в 2010 році.