Пару місяців тому рекламували впровадження додатку, з можливістю куувати паливо "на гаманець". Ціни були прям дуже солодкі. Тоді купив трохи,не все залив, і зараз вже бачу, що залишок тихенько згорів
Хто користується більш активно - як вам якість палива? чи є сенс гратись в ці гаманці?
hugo-smk 16.01.2025 15:13 пишет: Пару місяців тому рекламували впровадження додатку, з можливістю куувати паливо "на гаманець". Ціни були прям дуже солодкі. Тоді купив трохи,не все залив, і зараз вже бачу, що залишок тихенько згорів
Хто користується більш активно - як вам якість палива? чи є сенс гратись в ці гаманці?
hugo-smk 16.01.2025 15:13 пишет: Пару місяців тому рекламували впровадження додатку, з можливістю куувати паливо "на гаманець". Ціни були прям дуже солодкі. Тоді купив трохи,не все залив, і зараз вже бачу, що залишок тихенько згорів
Здається відповідь є вже в самому топіку
Ну було одразу написано,що він чи 60,чи 90 днів активний. Як виявилося - це в них працює чітко) Сам винен,але просто ніяк по дорозі їх не зустрічав,а їхати спецом було б дорожче
Не знаю, може я в якісь часи не в ті заправлявся, коли дефіцит палива був наскочив на невелику чергу і залився на Сирецькій. Що бензин, що газ, машина їде зовсім погано. Більше не їжджу.
nickka 20.01.2025 15:53 пишет: Не знаю, може я в якісь часи не в ті заправлявся, коли дефіцит палива був наскочив на невелику чергу і залився на Сирецькій. Що бензин, що газ, машина їде зовсім погано. Більше не їжджу.
Та ж сама фігня. Заправки маршал обминаю десятою дорогою. Заправився одного разу за Житомиром перед Коростишевом.Думав до Києва не доїду.....
Шановний, закінчуйте трусити пісок з маркет відділу. Палитесь товариш Шо? Нова настанова від керівництва збільшити пролив?Чи треба паливних карток напарити?
UT4UEP 24.01.2025 09:22 пишет: Шановний, закінчуйте трусити пісок з маркет відділу. Палитесь товариш Шо? Нова настанова від керівництва збільшити пролив?Чи треба паливних карток напарити?
На авто форумі тема про , нічосі, АЗС. Коли в трьох темах обговорюють Самсунги vs Пікселі,то все норм, всі тижнями тусять там. Тільки створилася тема,якої тут не було, (мабуть,пошук погано працює)- якісь претензії. Я вже мовчу,що якщо читати всю тему уважно,то я писав як профукав їх залишок,бо не було сповіщень, на відміну від сповіщень про знижки на колу. Це так зараз маркетологи працюють, негативний відгук теж реклама? Ну ок.
hugo-smk 24.01.2025 02:01 пишет: Не реклама,назву заблюрив спецом
Етеншн - на це не ведемось, ціна виходить дорожче,ніж напряму в додатку на гаманець. Задув газ - в перемішку із старими залишками, їде як і завжди їхала, цікаво порахувати витрату було б...
тоже задул в два авто (везде было по полбаллона газа с другой заправки)- пока разницы не почувствовал. Как посчитаю расход, отпишусь. По количеству задутого пока тоже вопросов нет. Но нужна статистика.
В тих краях, де особливого вибору заправок нема, наприклад, у Козельці, місцеві на Маршалі заправляються зазвичай без проблем. Правда в таких краях і машини в середньому простіші, ніж у великих містах.