Характеристика: •Батарея: 5000 mAh (+- 12 год час роботи) •Потужність: 20 Вт •Інтерфейс підключення: Bluetooth 4.3, USB, Jack 3.0 •Тип: Об'ємне звучання •Частота: 65 - 20000 Гц •Кількість каналів: 2.0 •Чутливість: 80 дБ •Особливості: Регулювання гучності; Вбудований мікрофон; Водонепроникність; JBL PartyBoost
Подарунок. Не викорисовувався взагалі. Ціна нехай 1900 грн. Олександр +380673744чотири3три
Фото
Ещё фото
я б може й забрав. але вибачаюсь за тупе запитання - це не підробка?
я б може й забрав. але вибачаюсь за тупе запитання - це не підробка?
коли мені її дарували якось тупо забув про це спитати. Чесне скаутське підійде?
так а сенс від скаутського, якщо ви й сам не впевнений по фото схоже що коробка відкривалась. може зробите кілька додаткових фото самої колонки? ну там написи, роз'єми. може це якось проллє світло на таємницю)
а в чем фишка оригинал или нет? частотка не та? мощности мало будет? музыка с китайским акцентом? это цацка, до первой поломки потом новую купить
не знаю был ли у меня оригинал или клон, но звучала приятно главное - не выкручивать громкость на максимум а для фона на малой громкости разницу не уловите
зы. была бы черная - может бы я и проявил интерес
а в чем фишка оригинал или нет?
В качестве звука и долговечности. У меня Clip II 16го года, еще работает.
частотка не та? мощности мало будет? музыка с китайским акцентом?
Абсолютно все вірно описали.
это цацка, до первой поломки
Ви багато паламаних JBL бачили? Я жодного. А китайського шлаку - море.
В качестве звука и долговечности. У меня Clip II 16го года, еще работает
У меня JBL On Tour и тоже работает И как можно сравнивать оригинал , с галимой китайской подделкой ?