Доброго дня хочу змінити машину, хочеться щось трошки вище, те що найбільше подобається це MAZDA CX 5. машину хочу хочаб 2018 року. в цьому бюджеті зазвичай сильно биті може ще щось порадите
Може когось цікавить обмін пасата нмс 2016 року 156 тис. пробігу на мазду
Нисса или мицик, думаю будут целее
за эти деньги и этот год - икстрейл будет даже официалом
за эти деньги и этот год - икстрейл будет даже официалом
отож.
Доброго дня хочу змінити машину, хочеться щось трошки вище, те що найбільше подобається це MAZDA CX 5. машину хочу хочаб 2018 року. в цьому бюджеті зазвичай сильно биті може ще щось порадите
Honda CR-V або HR-V порадив би з досвіду глянути, але це битки з США. Дуже ретельно перевіряти треба, бажано на якомусь із довірених клубних СТО
В продавайці мій рог 19 року. Можемо обговорити обмін.
вибір досить великий але я зі Львова і якось їхати в інший регіон нехочеться може тут хтось запропонує на обмін мазду , а як щодо Subaru outback хтось має позитивний досвід
Теж шукаю паркет в цьому діапазоні. Поки Аутбек поза конкуренцією.За 18 можна взяти щось толкове, але краще тягнути собі самому зі штатів.
Теж шукаю паркет в цьому діапазоні. Поки Аутбек поза конкуренцією.За 18 можна взяти щось толкове, але краще тягнути собі самому зі штатів.
А можна і тут купити. Ще й дешевше буде)) на власному досвіді продаж кажу. Ну і точно швидше.
... і запчастини до нього також із штатів, бо від японського аутбека, який продавався і у нас і в ЄС, багато чого на американський не підходить.
Не лякайте людей запчастинами. Навіть якщо немає в наявності, то за пару днів привезуть.
Хтось порівнював на ходу Аутбек і Форестер? В чому суттєва різниця і чи є вона?
Хтось порівнював на ходу Аутбек і Форестер? В чому суттєва різниця і чи є вона?
Я порівнював, коли обирав. Обидва брав на тестдрайв. Форестер на трасі - типовий паркетник типу ікс трейла, аутлендера, срв тощо. У аутбека поведінка ближче до седану/універсалу. Коли колега придбав форестера вже наступної генерації - 2019 року мені взагалі не сподобалася "поведінка" задка. Якось невпевнено я себе за кермом відчував- здавалося що в занос от от піде, а коли пересів на задній ряд то підстрибував набагато більше за аутбек. На бездорі на форестері не їздив, але мабуть буде кращим за аутбек. І геометрична прохідність у форестера краща, але і аутбек у порівнянні з іншими кросоверами має гарну геометрію.