Півгодини тому бачив як чувак на парковці Сільпо стояв їв піцу (мінімум 15 хв поки я зайшов і вийшов) звичайно ж з заведеним двигуном, бо за час заплачено тож потрібно по макисмуму спалити бензу бо жаба задушить...
Головний плюс для мене - це сталі тарифи, а не як придумають у таксі і те що ти бачиш авто - ти його бронюєш і їдеш, а не чекаєш хтозна скільки таксі з проханнями збільшити винагороду за поїздку, маршут не треба ні з ким узгоджувати(заїхати кудись когось забрати без питань). Їздять швидко по ямам, бо не маоє не жалко)
Але в них тарификація теж з нюансом - на вихідних авто точно трошки дорожче,можливо і протягом дня різні ціни- тут нема вибірки у мене. Маршрут не треба узгоджувати,але це нівелюється парковкою- отут ще можна,а через 10 метрів- ні,хоча по факту це та сама платна муніципальна парковка.
Вчора мав невеселу поїздку) При "прийомці" авто побачив,, що передній бампер не в пазах. Але в них таке часто, то просто пофоткав і поїхав собі. Музика на повну, кондиціонер на повну. Але ніфіга той кондиціонер не холодить, то відкриваю вікна, і чую щось звук не ок з вулиці. В повороті розумію, що мій бампер втомився. Виходжу - бампер тримається на останніх кліпсах, підкрилок пожований, бо в поворотах колесо його чіпляє. Спробував вручну поставити бампер-не хоче, треба якісь інструменти+знання як його вірно чіпляти. Дзвоню в підтримку-"шукайте найближчу зону і лишайте авто". Найближча зона це пару км поїздка в сподіванні, що остаточно не залишу той бампер посеред дороги. І далі виклик таксі додому. Із плюсів-насипали бонусів на наступні поїздки. Не звинуватили мене в ситуації (поки що). Із мінусів- щось мені не хочеться вже нікуди їхати з ними) Краще б повернули кошти за ту поїздку,бо брав годинний тариф,а довелось набагато раніше авто кидати. Ну і це зайвий раз доводить: 1) Користувачі трошки по-мудацькі відносяться до авто і наступних користувачів-явно минулий водій мав би відчути поломку. 2) Явно нечасто і неякісно ті автівки потрапляють в руки працівників Гетьманкару.