траса Київ-Чоп, звернути на Луцьк і на Угринів, так краще?
так краще, дякую.
доброго дня всім підскажіть оптимальний маршрут по швидкості і дорожному покриттю Київ-Варшаву .
А хтось їздив автобусом? Якщо так то якого перевізника порадите?
Моя кума протягом півріччя тричі їздила автобусом щоб потім з Варшави летіти, ну і назад так само. Перевізника не обирала - орієнтувалася на час прибуття до Варшави щоб мати часовий люфт і гарантовано встигнути на літак. Каже що з автобусом - як пощастить. Зараз перевізник автобусний може бронювати час проходження кордону в електронній черзі. Вони усі це роблять але спрацьовує не завжди. Буває трапляється на кордоні якась халепа, черга руйнується і перетворюється на "живу" . В такому варіанті можна добряче постояти на кордоні, насамперед коли їдеш до Польщі. Від перевізника це особливо не залежить.
Моя кума протягом півріччя тричі їздила автобусом щоб потім з Варшави летіти, ну і назад так само. Перевізника не обирала - орієнтувалася на час прибуття до Варшави щоб мати часовий люфт і гарантовано встигнути на літак. Каже що з автобусом - як пощастить. Зараз перевізник автобусний може бронювати час проходження кордону в електронній черзі. Вони усі це роблять але спрацьовує не завжди. Буває трапляється на кордоні якась халепа, черга руйнується і перетворюється на "живу" . В такому варіанті можна добряче постояти на кордоні, насамперед коли їдеш до Польщі. Від перевізника це особливо не залежить.
Дякую
їду в суботу фліксбасом. можу потім відзвітувати.
Дякую, чекаю, мої купили Оріон бус, теж потім відзвітую
буду їхати в вихідні (18.04), колеги які постійно їздять порадили через Рава-Руську бо раніше я через Устілуг їздив (там зараз дороги нема, тільки назва)
їхав на минулому тижні на устилуг , дорога київ-чоп і перед дубно направо. дорога нормальна , на участку від дубно присутні ями , але вже були засипані і готувались під ремонт . назад поїхав через луцьк - рівне , в районі клевані дорога погана , ями не засипані і до ремонту ніхто не готується.
їхав на минулому тижні на устилуг , дорога київ-чоп і перед дубно направо. дорога нормальна , на участку від дубно присутні ями , але вже були засипані і готувались під ремонт . назад поїхав через луцьк - рівне , в районі клевані дорога погана , ями не засипані і до ремонту ніхто не готується.
планую Польщу вкінці квітня - Львів і далі на Смільницю. Хто їхав? Як там дороги зараз?
звітую. проторчали 10 годин на кордоні пшеківському, запізнились на літак. +300є до подорожі. думка про пшеків-прикордонників не змінилась - контрацептиви.
... дорога жесть, повирізали латки і залишили... мабуть залатають скоро, але власників бусів шкода.
звітую. проторчали 10 годин на кордоні пшеківському, запізнились на літак. +300є до подорожі. думка про пшеків-прикордонників не змінилась - контрацептиви.
... дорога жесть, повирізали латки і залишили... мабуть залатають скоро, але власників бусів шкода.
Приблизно так само їхала автобусом юнацька команда київських пловців на змагання до Лодзі 10 квітня. На кордоні простояли 12 годин.
Дружина простояла на нашому три на польському 4 години. Ягодин це на автобусі
Це не так щоб зовсім швидко, але і не екстремально довго. Десь середній результат. Назад, споддіваюсь, пройдуть швидше. А електронні відбитки пальців знімали?
буду їхати в вихідні (18.04), колеги які постійно їздять порадили через Рава-Руську бо раніше я через Устілуг їздив (там зараз дороги нема, тільки назва)
Для мене, після того, як я 5 годин простояв до шлагбаума в Устилуг, де не можливо приїхати, розвернутись і поїхати на другий пункт пропуску, важлива така можливість. Тому їду на рава-руська, і при необхідності маю можливість махнути на Угринів (але 2 останніх рази черги до шлагбаума не було, але я катаюсь в осени).
Що там на дорогах на цей день - не підскажу
планую Польщу вкінці квітня - Львів і далі на Смільницю. Хто їхав? Як там дороги зараз?
Їхала 10 квітня на Шегині, дорога прекрасна (порівнюю з тим, що було в січні), десь після 22-00 приїхала, черги не було НАзад їхала 20/04 десь об 11 через Корчову, черга була, все разом зайняло десь 2,5 год
Це не так щоб зовсім швидко, але і не екстремально довго. Десь середній результат. Назад, споддіваюсь, пройдуть швидше. А електронні відбитки пальців знімали?
Донька каже так і фото ще зробили
Донька каже так і фото ще зробили
З цими відбитками мене дратує консервативна бюрократія Євросоюзу. Років 10 чи більше тому я проходив сканування сітчатки ока в аеропорту Дубаї. Вся процедура зайняла секунд 30. Пунктів сканування було декілька і усі пасажири літака, які вперше прилетіли до Дубаї пройшли досить швидко. Коли через півроку знов прилетів в Дубаї то цю процедуру вже не треба було проходити - просто стоячи перед стійкою прикордонного контролю подивився у камеру і на екрані у тамтешнього прикордонника побачив своє фото, скан свого закордонного паспорта і дату останнього вʼїзду/виїзду. Може там щось іще було, чого я не побачив. Минуло 10 років і ЄС вирішив вигадати велосипеда. Тобто сканувати відбитки пальців і робити фото. Усе це здійснюється дуже повільно, постійно глючить техніка, черги стають циклопічними. І це вони кілька років розробляли і півроку готувалися до запровадження. Невже не можна було придбати вже готове і перевірене на тривалому застосуванні рішення?
думка про пшеків-прикордонників не змінилась - контрацептиви.
вкотре впевнився у своєму вірному виборі: катаюсь через словаків, коли треба до Польщі. Так, трошки довше. Проте без головняка
Дружина обирає Женева - Варшава літаком (копійки якщо заздалегідь) а далі: