kkk_GAZ240 19.09.2025 18:22 пишет: А щодо однакових банок - я давно помітив що багато практично однакової тари. Випуск уніфікованої тари досить помітно здешевшує виробництво масла всім виробникам за рахунок здешевлення тари. Виробники масла самі не випускають тару! Вони її теж замовляють в компаній що спеціалізуються на тарі.
А-а, оно воно шо значить! Я й не знав раніше, що ExxonMobil заливає у свою фірмову тару чужу продукцію. Понад те, виходить ще й перепродає у своїй тарі іншим виробникам. Якась складна схема виходить, питання лише для чого, щоби що?
kkk_GAZ240 19.09.2025 18:22 пишет: А щодо однакових банок - я давно помітив що багато практично однакової тари. Випуск уніфікованої тари досить помітно здешевшує виробництво масла всім виробникам за рахунок здешевлення тари. Виробники масла самі не випускають тару! Вони її теж замовляють в компаній що спеціалізуються на тарі.
А-а, оно воно шо значить! Я й не знав раніше, що ExxonMobil заливає у свою фірмову тару чужу продукцію. Понад те, виходить ще й перепродає у своїй тарі іншим виробникам. Якась складна схема виходить, питання лише для чого, щоби що?
Оце ХЗ. Але подивись ще на етікетки. Правда формою схожі? Колись я займався поліграфією і ми робили і дрібні партії (типу як зараз для фермерів) для кооператорів. Так от якщо замовляли стандартну ( яку ми вже робили) за формою то було значно дешевше. А тепер прикинь (дуже грубо) яка єкономія, якшо з'єкономити наштампі, хай півцента на 100 штуках. А яка єкономія на 10 міліонах наліпок? Так само і пляшки - форми зношуються і виготовити одну форму знов і знов в рази дешевше ніж 10 різних. В масштабах виробництва мастила це колосальні суми.
ПС: Це я узагальнено. Нам на тренінгах по іншому напрямку вже про ці єкономічні хріні задовбали мізки парити.