Смотрю в продаже немало предложений X5 Е70 из Америки по адекватным ценам в пределах 16000$ За последние 2012-13 года выпуска что выглядит заманчиво. А стоит ли на сегодняшний день рассматривать такой кузов? Действительно ли он сильно морально устарел? (В плане состояния есть машины с пробегом до 150 тысяч км)
Только вчера смотрел ролик хантерс на ютубе, почистить впускной тракт 20 тгрн, поменять цепь 45-50 тгрн)))
Только вчера смотрел ролик хантерс на ютубе, почистить впускной тракт 20 тгрн, поменять цепь 45-50 тгрн)))
хоч тема і ботівська, але "апоговорити " піде у сусіда така. вже таке відро з гайками. то він його навіть не лагодить, а інше авто купив, а це стоїть на приколі. бо стара, а лагодити дорого, продати - дешево (навіть полагоджену). Дешевше інше авто купити, а на це забити
хоч тема і ботівська, але "апоговорити " піде у сусіда така. вже таке відро з гайками. то він його навіть не лагодить, а інше авто купив, а це стоїть на приколі. бо стара, а лагодити дорого, продати - дешево (навіть полагоджену). Дешевше інше авто купити, а на це забити
Они есть свежепригнанные с пробегом до 150 тысяч км. Стоит ли как альтернативу рассматривать Инфинити QX70 3.7 они есть 2016-2017 годов. Хотя тоже выпускать модель начали 16 лет назад
забаньте бота. вже зморив і вже нецікаво
хоч тема і ботівська, але "апоговорити " піде
мені згадався чувак тут був років 10 тому, який помоєму продав Авео та купив лохмату Е39. то він до якогось моменту викладав витрати зі сподіванням, що ось-ось оце останній ремонт і все... кумедно було читати
мені згадався чувак тут був років 10 тому, який помоєму продав Авео та купив лохмату Е39. то він до якогось моменту викладав витрати зі сподіванням, що ось-ось оце останній ремонт і все... кумедно було читати
Tigor, якщо не помиляюсь він потім ще китайця купив маленького після 39ї ...капець, яке я старе, такі теми пам'ятаю
я пам'ятаю читав його, і думав, що там акуратна така вилизана е39 А потім він виклав фото, а там крива і коса корчелига фарбована віником, з китайськіми мутними фарами.