Тоже с конца 22 с региком, раз заснял как муд@к без поворотника повернул направо во двор и снес курьершу пиццы на велике. Отдал видео полиции и всем участникам, все вопросы кто не прав пропали.
Дякую за коментарі! Поки статистика говорить, що не має бути проблем, при використанні реєстратора. Головне, не забувати знімати, при проїзді блок постів.
Та навіть як зупинять і щось будуть за нього говорити завжди можна відформатувати при них карту, або витягти та віддати. В мене так тестя на другий місяць війни зупинили на вїзді в Київ. Побатили тримач на вікні, спитали чи є реєстратор. А він просто лежав знятий у ящику. Забрали карту і поїхав далі. Але тоді всі на взводібули навіть не було думки сперечатися
Це все добре, але не всі реєстратори мають приймач GPS. Тому відео з таких не зовсім інформативне - без геолокації ні фото ні відео користі для ворога не мають. У мене саме такий реєстратор у дзеркалі. 22 рік проїздив з вимкненим, потім увімкнув.
Storag 18.02.2025 13:40 пишет: без геолокації ні фото ні відео користі для ворога не мають.
Я б не був такий впевнений. Зараз і без координат прив'язку до місцевості легко роблять осінтери. Я не кажу що це прямо кожен блокпост в кожному селі, я чисто теоретично.