Тоже с конца 22 с региком, раз заснял как муд@к без поворотника повернул направо во двор и снес курьершу пиццы на велике. Отдал видео полиции и всем участникам, все вопросы кто не прав пропали.
Юзаем регистратор уже полтора года. На дорогах столько чудят, что ппц. Но еще не пригодился. Хотя видосов, хоть нанал в инстраграме заводи.
Дякую за коментарі! Поки статистика говорить, що не має бути проблем, при використанні реєстратора. Головне, не забувати знімати, при проїзді блок постів.
Та навіть як зупинять і щось будуть за нього говорити завжди можна відформатувати при них карту, або витягти та віддати. В мене так тестя на другий місяць війни зупинили на вїзді в Київ. Побатили тримач на вікні, спитали чи є реєстратор. А він просто лежав знятий у ящику. Забрали карту і поїхав далі. Але тоді всі на взводібули навіть не було думки сперечатися
Це все добре, але не всі реєстратори мають приймач GPS. Тому відео з таких не зовсім інформативне - без геолокації ні фото ні відео користі для ворога не мають. У мене саме такий реєстратор у дзеркалі. 22 рік проїздив з вимкненим, потім увімкнув.
без геолокації ні фото ні відео користі для ворога не мають.
Я б не був такий впевнений. Зараз і без координат прив'язку до місцевості легко роблять осінтери. Я не кажу що це прямо кожен блокпост в кожному селі, я чисто теоретично.