Вітаю, друзі. В мене є певна халепа. Куплений американський KIA Sportage 5, 2022 рік. По-перше, USB не бачить. При цьому телефон по шнурку раз на три приєднує до Андроід Авто. На CarPlay по оригінальному шнурку доєднується швидше.
А ще проблема: я не можу змінити аккаунт, який прив'язаний до першого власника в США. Пише, що в цій зоні це недоступно і пропонує їхати в США.
Впевнений, що я не перший з цією проблемою. Інет перерив, не знайшов відповіді. Може допоможете?
Вітаю, друзі. В мене є певна халепа. Куплений американський KIA Sportage 5, 2022 рік. По-перше, USB не бачить. При цьому телефон по шнурку раз на три приєднує до Андроід Авто. На CarPlay по оригінальному шнурку доєднується швидше.
А ще проблема: я не можу змінити аккаунт, який прив'язаний до першого власника в США. Пише, що в цій зоні це недоступно і пропонує їхати в США.
Впевнений, що я не перший з цією проблемою. Інет перерив, не знайшов відповіді. Може допоможете?
Розмір флешки? Спробуй якусь на 8 гб. Буває, голови не читають більше 32.
Може проблема в форматуванні, а не розмірі... FAT32 спробувати...
Може проблема в форматуванні, а не розмірі... FAT32 спробувати...
Про це теж думав.
Та нє, не допомогає Вставив з fat32, пише "usb reading" і все. На 32 гіга. На менше в мене немає, замовив. Тут треба шайтан маг з правильним устаткуванням та програмами. Блд, я ж не можу навіть русифікацію поставити з reset системи, бо потрібно, щоб флешки читало. Аккаунт теж не можу видалити першого господаря, бо sim зашита під америку І скоріш за все треба її міняти, але ж знов скоріш за все під американську сім вбито імеі машины. Вперше зв'язався з америкосом і купу вже проблем заробив. Просто не вірю, що я перший з цим питанням, враховуючи скільки машин з Америки ввезено
Сам спитав - сам вирішив. Як завжди Але нехай буде тут, може кому буде у пригоді Якщо в американській машині не читається USB, проблема може бути в американському аккаунті. Тому бортовій медіа треба зробити hard reset до заводських налаштувань. Для цього треба знати комбінацію дій чи натисканя кнопок, щоб показало сервісний режим і після введення коду відбувається повне скидання всіх налаштувань, включно з видаленням аккаунту.
Після цього все запрацювало, андроід авто легко вмикається. Нажаль, тільки через шнур. Але це вже дозволило русифікацію провести (140$) та залити карти україни та єс. В принципі не особливо потрібно, але нехай вже буде.
Саме смішне, що про сервісний режим на офіціалі КІА не знають) Проблема вирішена, короче кажучи
Саме смішне, що про сервісний режим на офіціалі КІА не знають) Проблема вирішена, короче кажучи
А що вони сказали з цього приводу ? Треба міняти все впідряд ?
А що вони сказали з цього приводу ? Треба міняти все впідряд ?
Класична та банальна відмазка: у нас таке в перший раз і взагалі вперше американець Манагуа радив користуватись оригінальним шнурком, а електрик пообіцяв зробити запит у Корею))) обіцяв через місяць повернусь з відповіддю)) .
Класична та банальна відмазка: у нас таке в перший раз і взагалі вперше американець Манагуа радив користуватись оригінальним шнурком, а електрик пообіцяв зробити запит у Корею))) обіцяв через місяць повернусь з відповіддю))
В них же має бути сервісна документація Тим більше що авто гаджетне Не покидає відчуття , що майже скрізь рукожопи . І оця фраза - авто облуговував тільки у офіціалів вже викликає посмішку
Класична та банальна відмазка: у нас таке в перший раз і взагалі вперше американець Манагуа радив користуватись оригінальним шнурком, а електрик пообіцяв зробити запит у Корею))) обіцяв через місяць повернусь з відповіддю))
В них же має бути сервісна документація Тим більше що авто гаджетне Не покидає відчуття , що майже скрізь рукожопи . І оця фраза - авто облуговував тільки у офіціалів вже викликає посмішку
Офи дурня клеють, бо не будуть робити нічого крім свого стандартного прейскуранта. Колись попросив банально поставити газові амортизатори капоту (свої), тобто декілька гайок прикрутити, і за гроші, звісно - ні. Поставив сам.
Офи дурня клеють, бо не будуть робити нічого крім свого стандартного прейскуранта
В принципі я з ними згоден . Нащо їм лишній гемор ще й з американськими авто
Не має. Це авто з іншого ринку.
І з Пассатом 2.5SE офіціали, наприклад, пошлють куди подалі.
Не має. Це авто з іншого ринку.
І з Пассатом 2.5SE офіціали, наприклад, пошлють куди подалі
Я з цим згоден Але мається на увазі , наприклад в мене той Пассат , а вони офіціали Вага і я звернувся до них з приводу ремонта і т.д.
Ну так "сірий" автомобіль. Вони як представник виробника, зацікавлені щоби якомога більше машин були "білі".
Ну так "сірий" автомобіль. Вони як представник виробника, зацікавлені щоби якомога більше машин були "білі".
Вони банально не бачили того двигуна 2.5, не вміють його обслуговувати, немає запчастин та ін.