Вітаю, друзі. В мене є певна халепа. Куплений американський KIA Sportage 5, 2022 рік. По-перше, USB не бачить. При цьому телефон по шнурку раз на три приєднує до Андроід Авто. На CarPlay по оригінальному шнурку доєднується швидше.
А ще проблема: я не можу змінити аккаунт, який прив'язаний до першого власника в США. Пише, що в цій зоні це недоступно і пропонує їхати в США.
Впевнений, що я не перший з цією проблемою. Інет перерив, не знайшов відповіді. Може допоможете?
Адвокат 05.02.2025 14:42 пишет: Вітаю, друзі. В мене є певна халепа. Куплений американський KIA Sportage 5, 2022 рік. По-перше, USB не бачить. При цьому телефон по шнурку раз на три приєднує до Андроід Авто. На CarPlay по оригінальному шнурку доєднується швидше.
А ще проблема: я не можу змінити аккаунт, який прив'язаний до першого власника в США. Пише, що в цій зоні це недоступно і пропонує їхати в США.
Впевнений, що я не перший з цією проблемою. Інет перерив, не знайшов відповіді. Може допоможете?
Розмір флешки? Спробуй якусь на 8 гб. Буває, голови не читають більше 32.
Адвокат 05.02.2025 14:42 пишет: Вітаю, друзі. В мене є певна халепа. Куплений американський KIA Sportage 5, 2022 рік. По-перше, USB не бачить. При цьому телефон по шнурку раз на три приєднує до Андроід Авто. На CarPlay по оригінальному шнурку доєднується швидше.
Може проблема в форматуванні, а не розмірі... FAT32 спробувати...
Може проблема в форматуванні, а не розмірі... FAT32 спробувати...
Та нє, не допомогає Вставив з fat32, пише "usb reading" і все. На 32 гіга. На менше в мене немає, замовив. Тут треба шайтан маг з правильним устаткуванням та програмами. Блд, я ж не можу навіть русифікацію поставити з reset системи, бо потрібно, щоб флешки читало. Аккаунт теж не можу видалити першого господаря, бо sim зашита під америку І скоріш за все треба її міняти, але ж знов скоріш за все під американську сім вбито імеі машины. Вперше зв'язався з америкосом і купу вже проблем заробив. Просто не вірю, що я перший з цим питанням, враховуючи скільки машин з Америки ввезено
Сам спитав - сам вирішив. Як завжди Але нехай буде тут, може кому буде у пригоді Якщо в американській машині не читається USB, проблема може бути в американському аккаунті. Тому бортовій медіа треба зробити hard reset до заводських налаштувань. Для цього треба знати комбінацію дій чи натисканя кнопок, щоб показало сервісний режим і після введення коду відбувається повне скидання всіх налаштувань, включно з видаленням аккаунту.
Після цього все запрацювало, андроід авто легко вмикається. Нажаль, тільки через шнур. Але це вже дозволило русифікацію провести (140$) та залити карти україни та єс. В принципі не особливо потрібно, але нехай вже буде.
Саме смішне, що про сервісний режим на офіціалі КІА не знають) Проблема вирішена, короче кажучи
В ответ на: Саме смішне, що про сервісний режим на офіціалі КІА не знають) Проблема вирішена, короче кажучи
А що вони сказали з цього приводу ? Треба міняти все впідряд ?
Класична та банальна відмазка: у нас таке в перший раз і взагалі вперше американець Манагуа радив користуватись оригінальним шнурком, а електрик пообіцяв зробити запит у Корею))) обіцяв через місяць повернусь з відповіддю)) .
В ответ на: Класична та банальна відмазка: у нас таке в перший раз і взагалі вперше американець Манагуа радив користуватись оригінальним шнурком, а електрик пообіцяв зробити запит у Корею))) обіцяв через місяць повернусь з відповіддю))
В них же має бути сервісна документація Тим більше що авто гаджетне Не покидає відчуття , що майже скрізь рукожопи . І оця фраза - авто облуговував тільки у офіціалів вже викликає посмішку
В ответ на: Класична та банальна відмазка: у нас таке в перший раз і взагалі вперше американець Манагуа радив користуватись оригінальним шнурком, а електрик пообіцяв зробити запит у Корею))) обіцяв через місяць повернусь з відповіддю))
В них же має бути сервісна документація Тим більше що авто гаджетне Не покидає відчуття , що майже скрізь рукожопи . І оця фраза - авто облуговував тільки у офіціалів вже викликає посмішку
Офи дурня клеють, бо не будуть робити нічого крім свого стандартного прейскуранта. Колись попросив банально поставити газові амортизатори капоту (свої), тобто декілька гайок прикрутити, і за гроші, звісно - ні. Поставив сам.
Не має. Це авто з іншого ринку.
І з Пассатом 2.5SE офіціали, наприклад, пошлють куди подалі.