Народ, потрусіть кладові. Якщо є є що підлягає відновленню - прийму для відновлення та передачі тим кому вони потрібні. Сьогодні нетбук та планшет їдуть на північний схід. Завтра-післязавтра два десктопи передам.
Якщо в ноутбука не працює екран, наприклад, або треба меняти топкейс - пишіть спочатку модель, я буду дивитись чи є донор. Вкладати в відновлення більше 1500 гривень нема сенсу, можна купити БВ в робочому стані. Що там потребує невеликого ремонту, апгрейду - одразу шліть НП Київ-66 Крючков К.О. О5О-ЧЧ-ЗЗ-557
Якщо хто хоче допомогти - хлопці будуть вдячні. Ні, ну то будуть лежати поки нашкребу на батареї. Делл повністю готовий та навіть в Сумах його вже чекають. На Е570 вже в дорозі клавіатура. Хто там його мені прислав - пару кнопок не роблять? Там півноута було солодкою кавою залито Тачпад добу в спирті відкисав
З 4-х шо що ви прислали за цей місяць один вже поїхав через суми далі, до тих хлопців на фото. Інщі вже готові окрім леново е570 - без батареї Ще зі "старих" недоробок підняв один делл - теж без батареї лежить. ВІд камрадів з Польші два повністю зробили. Т440 та Т450 від леново вже "зарезервовані" оперативною слюжбою з "моєї" бригади Всі леново з М2+хдд, батареї прогнав.