autoua
Autoua.netФорумАвтотури за кордон

Болгарія 2025 (3/3)

старожил *
С нами с 30.05.2013

Re: Болгарія 2025 [Re: taramon]
      1 июля 2025 в 16:10 Гілками

Доброго дня.
Хто виізджав у відпустку по броні?
Через який КПП? Прочитав багато у інеті.
А в дійсності?
Підскажіть будь ласка.
Дякую.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
member *****
47 лет, Львов
С нами с 16.07.2020

Re: Болгарія 2025 [Re: novser]
      2 июля 2025 в 14:31 Гілками

В мене на роботі заброньований збирається їхати у відпустку.
Збирає документи,з керівництвом узгодив, що все прідпишуть( дозвіл,наказ...)
Але це буде на початку серпня.

важничающий писатель ***
47 лет, Украина
С нами с 05.02.2012

3 июля 2025 в 08:51 Гілками

Колеги, а хтось порівнював Болгарію з "літаком в Турцію/Єгипет"? Ми за пару тижнів збираємось саме в БГ(як і 23 і 24), почав рахувати, на нас двох з дружиною на 20 днів виходить 5000$ і це без ізисків. Почав задумуватись, а чи ни дофіга це для БГ, впринципі в цей бюджет пристойні Турція/Єгипет. Що скажете, чи в даній темі саме фанати Болгарії?

старый писатель *
36 лет (16 лет за рулем), Тернопіль
С нами с 08.07.2018

Re: Болгарія 2025 [Re: novser]
      3 июля 2025 в 14:26 Гілками

novser 01.07.2025 16:10 пишет:

Доброго дня.
Хто виізджав у відпустку по броні?
Через який КПП? Прочитав багато у інеті.
А в дійсності?
Підскажіть будь ласка.
Дякую.

Є десь інформація на форумах від реальних людей? Поділіться будь ласка посиланням. Або хто може власним досвідом.

СуперСтар ***
46 лет (25 лет за рулем), Киев
С нами с 31.10.2005

Re: Болгарія 2025 [Re: Barsic]
      3 июля 2025 в 16:00 Гілками

Barsic 03.07.2025 08:51 пишет:

впринципі в цей бюджет пристойні Турція/Єгипет. Що скажете, чи в даній темі саме фанати Болгарії?

Головне Сургуут навчитися орати і можна їхати.

AM
Супер писатель! ***
Львів
С нами с 15.03.2013

Re: Болгарія 2025 [Re: Researcher]
      3 июля 2025 в 16:12 Гілками

Researcher 03.07.2025 16:00 пишет:

впринципі в цей бюджет пристойні Турція/Єгипет. Що скажете, чи в даній темі саме фанати Болгарії?

Головне Сургуут навчитися орати і можна їхати.

Ну якщо їхати в район Анталії- то так. Якщо Ізмір - то є чудові готелі без узкіх.
Ну і в Єгипет стаом на 2021 літаки від етіх в Марса Алам не літали. Як тепер - нз.
Цікаво, яка ситуація в Болгарії з ними? Бо я був дуже давно і вже прям не пам'ятаю

Змінено AM (16:13 03/07/2025)

важничающий писатель ***
47 лет, Украина
С нами с 05.02.2012

Re: Болгарія 2025 [Re: AM]
      3 июля 2025 в 16:49 Гілками

Да нема їх не там, не там, і не там, якщо звісно цілеспрямовано не шукати. Але питання зовсім не про це.

AM
Супер писатель! ***
Львів
С нами с 15.03.2013

3 июля 2025 в 18:35 Гілками

Barsic 03.07.2025 16:49 пишет:

Да нема їх не там, не там, і не там, якщо звісно цілеспрямовано не шукати. Але питання зовсім не про це.

Знайомі щойно з Сіде. Їх там тупо купа

Супер писатель! **
С нами с 31.10.2013

4 июля 2025 в 18:19 Гілками

Колеги, а хтось порівнював Болгарію з "літаком в Турцію/Єгипет"? Ми за пару тижнів збираємось саме в БГ(як і 23 і 24), почав рахувати, на нас двох з дружиною на 20 днів виходить 5000$ і це без ізисків. Почав задумуватись, а чи ни дофіга це для БГ, впринципі в цей бюджет пристойні Турція/Єгипет. Що скажете, чи в даній темі саме фанати Болгарії?

На даний час знаходжуся в Варні , в Болгарії на відпочинку в перший раз .
Як для мене , у порівнянні з Турцією ( не кажучи вже за Єгипет ) , одні плюси .
- клімат набагато м'якіший , духоти як у Турції не відчувається
- пляжі класичні , з широкою зоною берега , чистою водою , піском і поступовим заглибленням
- п'ятий повний день як тут- п'ятий пляж , тут їх просто безліч на відстані в кілька км . Завтра плануємо заходити на друге коло по пляжам в Золоті Піски
- тіні , дерев , зелені в достатній кількості
- ще не бачив якогось бидлячиства , тагіла і тп , багато відпочиваючих з різних європейських країн
- не має отого "духа востока" з їхньою музикою і , прости Господи , раша стайл
- мовний бар'єр практично відсутній
- відсутність "всьо включено" рахую також плюсом , немає тої обжираловки , все зі самком і в задоволення
- може ще щось , але основне вище .
По бюджету на двох дорослих , можу зорієнтувати на другий тиждень , по приїзду , правда поняття "без ізисків" у кожного по різному ).

V.I.P **
Киев
С нами с 10.07.2001

5 июля 2025 в 00:04 Гілками

Це суттєво дешевше в порівнянні з поточною Туреччиною навіть без перельоту. Єгипет може і буде так само або дешевший, але там не факт шо буде море, а не підсолений басейн, і за паркан отеля не виходити.

важничающий писатель ***
47 лет, Украина
С нами с 05.02.2012

Re: Болгарія 2025 [Re: Yashka]
      5 июля 2025 в 10:15 Гілками

Пеший, Yashka, я добре орієнтуюсь і в цінах БГ і в ній самій, все ж таки в мене туди 15 літньо-осінніх поїздок і 2 зимові лижні і в деякій мірі я фанат саме БГ і вона мені пообається більше за наприклад Хорватію. Просто завжди ми туди їздимо, так як там "дешево-сердито", позаминулий і минулий рік показав досить суттєве здорожчання в БГ, цей впевнений ще дорожче буде, особливо для нас за рахунок зростаючого Євро. Бюджет рахую просто: 75є житло (нормальне))) + 80є все інше, помножити на 20 днів + дорога і все що з нею повязано, транзитні ночівлі, от виходить близько 5 тис.долл. За таку саму ціну або трожки дорожче Турція/Єгипет, рівня Рікс/Штайген і це я навіть не роздивлююсь звичайні 5-ки чи 4-и (тоді можна і БГ простішу роздивлюватись). От і дилема, виходить БГ вже не можна назвати дешевою країною. В нас так, або через два тижні дають відпустку і їхати в БГ (в самий хєровий сезон з купами людей), або наступна можлива відпустка після 15.09 і летіти кудись. Плюси і мінуси є і там і там, бюжет +- однаковий.

AIM
приверженец ***
С нами с 06.05.2011

5 июля 2025 в 16:08 Гілками

Barsic 03.07.2025 16:49 пишет:

Та в сенсі нема їх в Болгарії?) Вони там є, якщо не ті що приїжджають відпочити, то ті хто туди переїхав жити. На пляжі, базарі зустрічав їх досить часто.

Змінено AIM (16:10 05/07/2025)

важничающий писатель ***
47 лет, Украина
С нами с 05.02.2012

Re: Болгарія 2025 [Re: AIM]
      5 июля 2025 в 17:55 Гілками

Немає - не більше ніж в іншій країні, крім нашої і своєї, ну може ще декількох. Якщо я їх часто не чую і небачу (не шукаючи їх цілеспрямовано), для мене їх теж немає.

Супер писатель! **
С нами с 31.10.2013

5 июля 2025 в 19:22 Гілками

Barsic 05.07.2025 10:15 пишет:

Пеший, Yashka, я добре орієнтуюсь і в цінах БГ і в ній самій, все ж таки в мене туди 15 літньо-осінніх поїздок і 2 зимові лижні і в деякій мірі я фанат саме БГ і вона мені пообається більше за наприклад Хорватію. Просто завжди ми туди їздимо, так як там "дешево-сердито", позаминулий і минулий рік показав досить суттєве здорожчання в БГ, цей впевнений ще дорожче буде, особливо для нас за рахунок зростаючого Євро. Бюджет рахую просто: 75є житло (нормальне))) + 80є все інше, помножити на 20 днів + дорога і все що з нею повязано, транзитні ночівлі, от виходить близько 5 тис.долл. За таку саму ціну або трожки дорожче Турція/Єгипет, рівня Рікс/Штайген і це я навіть не роздивлююсь звичайні 5-ки чи 4-и (тоді можна і БГ простішу роздивлюватись). От і дилема, виходить БГ вже не можна назвати дешевою країною. В нас так, або через два тижні дають відпустку і їхати в БГ (в самий хєровий сезон з купами людей), або наступна можлива відпустка після 15.09 і летіти кудись. Плюси і мінуси є і там і там, бюжет +- однаковий.

Десь так і є в фінансах ) .
Ну тоді , питання не зовсім дорочне , тут уже діло особистого смаку\вподобань . Але , я б наприклад на наступну відпустку ( якщо вона в наш час буде ) , приїхав би в Болгарію при умові відсутності інших варіантів , або дійсно відчутною різницею в бюджеті . Цікаво бувати в нових місцях . А так , через деякий час з великим задоволенням .

V.I.P **
Киев
С нами с 10.07.2001

5 июля 2025 в 22:28 Гілками

Barsic 05.07.2025 10:15 пишет:

А я добре знаюся на турецьких цінах І вони тут захмарні. Правда є готельні комплекси які належать (або мають контрольний пакет) закордонним власникам, то там ціни можуть відрізнятися від загальних. Але в цілому, готелі напівпорожні, або вобще пусті. Має сенс ще трохи почекати, може здоровий глузд переможе жадібність

старый писатель *
52 года (31 год за рулем), Киев
С нами с 30.01.2008

7 июля 2025 в 23:29 Гілками

Скажіть. Якщо транзитом перетинаешь крихітний відрізок Молдови, їхня віньєтка потрібна?
І як ліпше перетинати Україно-Румунський кордон, Орлівка-Ісакча, чи Рені-Галац?

Супер писатель! ****
57 лет (39 лет за рулем), Івано-Франківськ
С нами с 27.06.2011

Re: Болгарія 2025 [Re: d605]
      8 июля 2025 в 09:25 Гілками

d605 07.07.2025 23:29 пишет:

Скажіть. Якщо транзитом перетинаешь крихітний відрізок Молдови, їхня віньєтка потрібна?
І як ліпше перетинати Україно-Румунський кордон, Орлівка-Ісакча, чи Рені-Галац?

До війни було потрібно. Саме перетин цього відрізку багатьох "напружував", але і багатьом був зручний. Ну не їхати з Черкас, Кропивницького, Полтави, Дніпра ч\з Чернівці. Зараз і самому цікаво, як там ???

старый писатель *
52 года (31 год за рулем), Киев
С нами с 30.01.2008

8 июля 2025 в 13:13 Гілками

Ну да.. нащо платити за той шматок дороги..

V.I.P **
Киев
С нами с 10.07.2001

Re: Болгарія 2025 [Re: d605]
      8 июля 2025 в 23:20 Гілками

d605 07.07.2025 23:29 пишет:

Ніт. В Іскачі не заїзджаєш на КПП Молдови, якщо треба на Орлівку. Там розвилка і тільки наш пост. Вони роблять відмітку шо заїхав в прикордонну зону. Потім вздовж паркана з колючкою і на виїзд.

Autoua.netФорумАвтотури за кордон
Додаткова інформація
0 користувачів і 79 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 4096

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія