Зашёл на оф. сайты в Украине. Мерс, БМВ, Ауди и Тойота - седаны есть. Но цены не для пересічних громадян. Хонд - седанов нет, Пежо - седанов нет. Давайте корейцев рассмотрим. КИА те же, какие седаны сейчас есть? Где К5? Они выпускаются, только в Украине их нет. Так что слово ПРАКТИЧЕСКИ, не категорично. Вот хочу я официаьлно купить жене К5 или Купешку они существуют. Только не в Украине.
Тобто тойота королла (як в салоні точно є - тиждень тому бачив її на Бандери) коштує доржче ніж очікувана ціна на К5? Чи що КІА Маджентіс (вона ж К5) чимсоь принципово відрізняється від Хюндаї соната, яка є зараз у продажу.
harald67 21.04.2025 15:31 пишет: ... Тобто тойота королла (як в салоні точно є - тиждень тому бачив її на Бандери) коштує доржче ніж очікувана ціна на К5? Чи що КІА Маджентіс (вона ж К5) чимсоь принципово відрізняється від Хюндаї соната, яка є зараз у продажу.
Странные люди иногда бывают. Вы ж знаете есть такое понятие как вкус. Он у всех разный. Вот ни разу не расссматривал ни одну тойоту в семью. Не нравится дизайн. И даже та же КИА одноплатформенная отличается от Хёнде. Я ж не мотор с коробкой покупаю. И не заходит дизайн Хёнде. Вот Купешку Черато, купил бы. А нет их. И К5 по дизайну нравится, а Соната совсем нет. Уже даже в салоне смотрели и кроссы. У КИА дизайн спортеджа нравится больше чем у Тюксона. Но тюксон берёт последними продающимися моторами MPI ибо если уж и брать, то не охота GDI ибо ГБО хочу. Пежо тоже нравятся дизайном крайние. Но седаны тоже к нам не везут.
Allodin 21.04.2025 14:00 пишет: Костя, ти ообережніше із старими сєданами мерса , там грошей треба Я якось відписувався, як на початку 2010х сусід по старій рорботі купив 20+ - річний 140. І грошей у його відновлення оригіналом, до оригінального стану, він вклав більше ніж коштував новий 222. Бо мав ту можливість, як ніяк власник чималенької контори
Я розумію що кожен має можливість витрачати власні кошти так, як йому подобається. Але який сенс у такому відновленні? Авто не таке вже і старе. Як автораритет не являє собою ніякої цнності. Як для використання - зручено, але гірше за новий S класс. Як вкладання коштів, то просто на вітер. Я б іще зрозумів якби придбав та відновив (або відновлений придбав) 230SL той що пагода. Це справді легендарне і красиве авто, яке завжди можна продати задорого (хоча їздити на ньому мабуть буде незручно). А відновлювати те, що колись було преміумо, а зараз не є нічим - ? Так у мене в ГБК стоять два японських майже преміуми - Mitsubishs Sigma/Diamante. Власник час від часу вкидає в них гроші (не сам реставрацію робить, а оплачує) і що на виході - звичайний старий автохлам.
"От ви напрасно питаєтесь, Саломон Самсонович, найті у Вальки якусь естетику, отталківаясь от антропоморфності. " (С) Костя, бо людина хоче, і має можливість. Цього достатньо. А усе, що думають інші - йому трішечки все одно. Ми ж не питаємо тебе нащо в тебе така велика квартира у такому незручному місці (куди не всі автівки дістануться ) і т.д. і т.п.
Allodin 21.04.2025 14:00 пишет: Костя, ти ообережніше із старими сєданами мерса , там грошей треба Я якось відписувався, як на початку 2010х сусід по старій рорботі купив 20+ - річний 140. І грошей у його відновлення оригіналом, до оригінального стану, він вклав більше ніж коштував новий 222. Бо мав ту можливість, як ніяк власник чималенької контори
Ну зачем так обламывать...
Может у меня быть хотелка? Я знаю что это дорого, даже жигуль в идеале дорого. Но лучше все таки хотеть, чем не хотеть