autoua
Autoua.netФорумКурилка

Как можно радоваться хламу на колесах? (8/8)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Как можно радоваться хламу на колесах? [Re: Sillent]
      21 апреля 2025 в 15:31 Гілками

Sillent 21.04.2025 15:10 пишет:

Зашёл на оф. сайты в Украине. Мерс, БМВ, Ауди и Тойота - седаны есть. Но цены не для пересічних громадян. Хонд - седанов нет, Пежо - седанов нет. Давайте корейцев рассмотрим. КИА те же, какие седаны сейчас есть? Где К5? Они выпускаются, только в Украине их нет. Так что слово ПРАКТИЧЕСКИ, не категорично. Вот хочу я официаьлно купить жене К5 или Купешку они существуют. Только не в Украине.

Тобто тойота королла (як в салоні точно є - тиждень тому бачив її на Бандери) коштує доржче ніж очікувана ціна на К5? Чи що КІА Маджентіс (вона ж К5) чимсоь принципово відрізняється від Хюндаї соната, яка є зараз у продажу.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
важничающий писатель *
27 лет за рулем,
С нами с 26.06.2010

Re: Как можно радоваться хламу на колесах? [Re: harald67]
      21 апреля 2025 в 15:47 Гілками

harald67 21.04.2025 15:31 пишет:

...
Тобто тойота королла (як в салоні точно є - тиждень тому бачив її на Бандери) коштує доржче ніж очікувана ціна на К5? Чи що КІА Маджентіс (вона ж К5) чимсоь принципово відрізняється від Хюндаї соната, яка є зараз у продажу.

Странные люди иногда бывают. Вы ж знаете есть такое понятие как вкус. Он у всех разный. Вот ни разу не расссматривал ни одну тойоту в семью. Не нравится дизайн. И даже та же КИА одноплатформенная отличается от Хёнде. Я ж не мотор с коробкой покупаю. И не заходит дизайн Хёнде. Вот Купешку Черато, купил бы. А нет их. И К5 по дизайну нравится, а Соната совсем нет. Уже даже в салоне смотрели и кроссы. У КИА дизайн спортеджа нравится больше чем у Тюксона. Но тюксон берёт последними продающимися моторами MPI ибо если уж и брать, то не охота GDI ибо ГБО хочу. Пежо тоже нравятся дизайном крайние. Но седаны тоже к нам не везут.

СуперСтар ***
28 лет за рулем, Киев
С нами с 19.02.2008

Re: Как можно радоваться хламу на колесах? [Re: harald67]
      21 апреля 2025 в 16:27 Гілками

harald67 21.04.2025 14:46 пишет:

Allodin 21.04.2025 14:00 пишет:

Костя, ти ообережніше із старими сєданами мерса , там грошей треба
Я якось відписувався, як на початку 2010х сусід по старій рорботі купив 20+ - річний 140.
І грошей у його відновлення оригіналом, до оригінального стану, він вклав більше ніж коштував новий 222.
Бо мав ту можливість, як ніяк власник чималенької контори

Я розумію що кожен має можливість витрачати власні кошти так, як йому подобається. Але який сенс у такому відновленні? Авто не таке вже і старе. Як автораритет не являє собою ніякої цнності. Як для використання - зручено, але гірше за новий S класс. Як вкладання коштів, то просто на вітер. Я б іще зрозумів якби придбав та відновив (або відновлений придбав) 230SL той що пагода. Це справді легендарне і красиве авто, яке завжди можна продати задорого (хоча їздити на ньому мабуть буде незручно). А відновлювати те, що колись було преміумо, а зараз не є нічим - ? Так у мене в ГБК стоять два японських майже преміуми - Mitsubishs Sigma/Diamante. Власник час від часу вкидає в них гроші (не сам реставрацію робить, а оплачує) і що на виході - звичайний старий автохлам.

"От ви напрасно питаєтесь, Саломон Самсонович, найті у Вальки якусь естетику, отталківаясь от антропоморфності. " (С)
Костя, бо людина хоче, і має можливість. Цього достатньо. А усе, що думають інші - йому трішечки все одно.
Ми ж не питаємо тебе нащо в тебе така велика квартира у такому незручному місці (куди не всі автівки дістануться ) і т.д. і т.п.

Шкодоволгный Вазотавр *
54 года (33 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

Re: Как можно радоваться хламу на колесах? [Re: Allodin]
      21 апреля 2025 в 16:32 Гілками

Allodin 21.04.2025 14:00 пишет:

Костя, ти ообережніше із старими сєданами мерса , там грошей треба
Я якось відписувався, як на початку 2010х сусід по старій рорботі купив 20+ - річний 140.
І грошей у його відновлення оригіналом, до оригінального стану, він вклав більше ніж коштував новий 222.
Бо мав ту можливість, як ніяк власник чималенької контори

Ну зачем так обламывать...

Может у меня быть хотелка? Я знаю что это дорого, даже жигуль в идеале дорого.
Но лучше все таки хотеть, чем не хотеть

UA 2
IesuiT **
пригород
С нами с 31.10.2005

Re: Как можно радоваться хламу на колесах? [Re: Абрвалг]
      21 апреля 2025 в 21:47 Гілками

угу такий-)

Autoua.netФорумКурилка
Додаткова інформація
0 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 7224

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія