Чи можна наприклад дивитись медіаприставку десь у Польщі?
Наприклад, IPTV, Едем?
А користуватись торрентами? Нихто не стежить за цим?
За торренти можуть і атата. Принаймні в Норвегії точно. Про Польщу не знаю. Якщо за 1 фільм на місяць ніхто за тобою бігати не буде, то за постійний торрент-трафік можна вигребти. Стосовно приставки, то використовувати її можна, а що саме буде працювати треба дивитися на провайдера телебачення і читати куди і які послуги розповсюджуються.
upd. мегого у Польщі доступне, але будуть обмежені деякі фільми з бібліотеки і спортивні програми. Також мегого доступне в деяких европейських країнах, але також з обмеженнями. Напевно у всіх провайдерів можна ознайомитись що і де можна дивитися.
Ну і звичайно впн з українським іп цю проблему теоретично може вирішити. Наскільки це застосовують на практиці я не знаю.
так спроси в ваших там локальных польских чатиках - уверен, народ в курсе. просто в разных странах очень по-разному к этому относятся. в Литве вон заблокировано все такое на уровне провайдеров инета, а в Испании твори, что хочешь.
так спроси в ваших там локальных польских чатиках - уверен, народ в курсе. просто в разных странах очень по-разному к этому относятся. в Литве вон заблокировано все такое на уровне провайдеров инета, а в Испании твори, что хочешь.
Та я не в Польщі. Жінка там.
Якщо за 1 фільм на місяць ніхто за тобою бігати не буде, то за постійний торрент-трафік можна вигребти
Якщо судити по прапорам в качалці , то роздають і качають постійно , крім кацапів
Наприклад, IPTV, Едем?
Нахіба вам ті торенти? В онлані все можна дивитись.
Може це зараз наших там багато? Бо я в 2019 місцевих питав то казали з торентами строго.
Наприклад, IPTV, Едем?
1. Звичайний ТВ без смарта. Тільки медіаприставка.
2. Вдома скачав, в дорозі дивишся.
Наприклад, IPTV, Едем?
з торентів можна онлайн дивитися.
Наприклад, IPTV, Едем?
з торентів можна онлайн дивитися.
Це відміняє можливість головняка?
а на шо акцент? тв канали укр? мегого.уа трохі є, але не всі. але є мегого .пл, можно купить укр канали
youtv безкоштовно трохі укр каналов, за + трохі грошенят (ua) працюють майже всі
світ тв не помятаю
але + ці всі працюють коли устройства і в укр і в польщі
е ще деякі сервіси пишуть что укр канали занедорого и пр. не знаю
фільми? нетфлікс уа нема питань працюет, трохі заіп.лися регістрацію один в укр другий в польщі але зараз все працює, та опять таки є нетфлікс .пл
і да якщо що то опять мегого .пл
ps торрнет ниіколи не юзав ps2 це все на медіа приставках
ну ще там своі є типу плейер пл хз шо це але полякі юзают
Київстаром
Купити за 5уе ВПН, підключити роутер до нього і відчувати себе "як на Батьківщині". Нюанси - не кожен роутер так вміє.
Купити за 5уе ВПН, підключити роутер до нього і відчувати себе "як на Батьківщині". Нюанси - не кожен роутер так вміє.