В продовження , чи закінчення теми Купив дві б.у. трубки від Мерседеса Віто , точно по діаметру трубки . Взагалі то можна було і раніше це зробити , але у продавців ці трубки називаються - Датчик картерних газів . І гуглиться як датчик . Ціна - 300 грн. за 2 шт. Хочу одну поставити зверху , другу знизу
це підігрів вентиляційного каналу. у мене такий самий стоїть на нинішньому двигуні. може вирішити проблему застигання емульсії в вентиляції (не багато авто подібні нагрівачі мають). була проблема давно що перемерзала трубка вентиляції (масло з усіх щілин по двигуну), було пов'язано з тим, що дуже швидко починали рух: трубка обдувалася холодним повітрям і перемерзала емульсія в середині. почав довше прогрівати двигун в морози, проблема на кілька років пішла, а там вже і до ремонту цпг дійшла справа
В ответ на: це підігрів вентиляційного каналу. у мене такий самий стоїть на нинішньому двигуні. може вирішити проблему застигання емульсії в вентиляції (не багато авто подібні нагрівачі мають). була проблема давно що перемерзала трубка вентиляції (масло з усіх щілин по двигуну), було пов'язано з тим, що дуже швидко починали рух: трубка обдувалася холодним повітрям і перемерзала емульсія в середині. почав довше прогрівати двигун в морози, проблема на кілька років пішла, а там вже і до ремонту цпг дійшла справа
Так , звичайно це підігрів . В мене теж саме . Тому й хочу підігрів зробити