Власне, питання в заголовку. В першу чергу хочу взяти для продування/прочищання всього де потрібно стиснене повітря. Фарбувати чи піскоструїти - не планується(хоча може, колись). Бачу потужність 1.5-2квт, об'єм ресивера 50л. Під такі критерії попадає відвертий китай , або вже трохи брендовий.
Частота використання - раз в пару місяців, тобто за потреби. Чи є сенс брати дорожчий варіант?
Свого часу для схожих потреб взяв в епіцентрі саме найдешевше, 24 л. Використання - обслуговування свердловини (підкачка ГА, видув води на зиму) та продувка карбюраторів на дачній мототехніці. Як то кажуть - вісім років - пальот нормальний.
розумію що річ суб'єктивна - але наскільки вистаає 24л ресивера? Бо з того що гуглив - він до верхнього тиску накачується і далі просто тримає його(в ідеалі).
maksym 19.02.2025 14:31 пишет: Свого часу для схожих потреб взяв в епіцентрі саме найдешевше, 24 л. Використання - обслуговування свердловини (підкачка ГА, видув води на зиму) та продувка карбюраторів на дачній мототехніці. Як то кажуть - вісім років - пальот нормальний.
Аналогічно. Самий дешевий взяв і працює. Навіть колеса не прикручцвав - його спокійно можна одною рукою переносити
Sergio225 19.02.2025 14:34 пишет: розумію що річ суб'єктивна - але наскільки вистаає 24л ресивера? Бо з того що гуглив - він до верхнього тиску накачується і далі просто тримає його(в ідеалі).
Наскільки? - назавжди. Мої потреби покриває на 100%. Думаю, об'єм та потужність важливі при використані з пневмоінструментом. Ну і розмір та вага теж важливо. Треба десь зберігати та тягати його по дільниці.
між 24 і 50 літрами десь 10кг різниці. Зберігання - гараж, переміщення - по дворі. Там всюди рівні бетонні плити. тому перемістити за потреби не буде проблем
Sergio225 19.02.2025 14:06 пишет: Власне, питання в заголовку. В першу чергу хочу взяти для продування/прочищання всього де потрібно стиснене повітря. Фарбувати чи піскоструїти - не планується(хоча може, колись). Бачу потужність 1.5-2квт, об'єм ресивера 50л. Під такі критерії попадає відвертий китай , або вже трохи брендовий.
Частота використання - раз в пару місяців, тобто за потреби. Чи є сенс брати дорожчий варіант?
Тут ситуация примерно как с минимойками, если ты отдаешь себе отчет в том, что это просто игрушка там пыль из компа выдуть, то бери дешевый и не морочь голову. Но красить или пескоструить им даже не пытайся, там производительность должна быть в 3-4 раза больше для таких целей и ресивер литров 100-150 хотя бы
маю фарбопульт акумуляторний, з алі взяв - подобається. Пофарбував минулого літа пару дверей в хліві. Маляркою займатися не планую, тому компресор не для того.
А от мийку теж взяв якусь розеточну, то двір не раз нею вже мив, і килими))) а от авто не лайк - хоча може треба інші насадки туди. простіше на мийку самообслуговування заскочити на ті 5-10 хвилин, і двір чистий потім.
Тому певно так і візьму щось з "відомих" китайських брендів, яких у нас вагон на ринку)