UA 24.02.2025 21:20 пишет: хто них розбирається який варіант оптимальний зоб функціонал такий чи більший як в епл вотчині? бо бачу ціни від 10 до 150 тис грн-) дякую
В гармінах не дуже розбираюся, але не можу уявити, якого функціонала в умовних чисто китайських хуавеях/сяомі/ноунеймах, що в рази дешевші, може не вистачати з того, що має гармін або епл? Хіба що це треба саме для понтів представницьких цілей, тоді можу зрозуміти
UA 24.02.2025 21:20 пишет: хто них розбирається який варіант оптимальний зоб функціонал такий чи більший як в епл вотчині? бо бачу ціни від 10 до 150 тис грн-) дякую
В гармінах не дуже розбираюся, але не можу уявити, якого функціонала в умовних чисто китайських хуавеях/сяомі/ноунеймах, що в рази дешевші, може не вистачати з того, що має гармін або епл? Хіба що це треба саме для понтів представницьких цілей, тоді можу зрозуміти
Які з них підтримують оплату Віза?
аналог еппла це годинники на WearOS, гарміни ближче до того що вище написали.
Я трохи Вам для чого? Основні лінійки: Fenix: дорогі, функціональні, красиві. останні версії (8 серія) з олед-дисплеєм. Сенсорні. Гарна автономність , купа варіантів запису активностей (біг, ходьба, плавання, кардіо інше). Є мапи. Же мікрофон. Такі собі туристичні версії. Титанові / металеві корпуси
Forerunner: від недорогих до дорогих (серії 1хх - 9хх). Теж бувають сенсорні. Є олед, є міп-дисплей. Автономність до ~14 днів. Корпус композит пластика. Легкі в порівняння з Фенікс (до 50 грамів, фенікси ~80) Теж мають підтримку наших мап.
Enduro: трохи здешевлена версія Фенікс (функціонально схожі але в корпусі форанерів). Instanct - типу G-Shock Tactics - типу військові з додатком функціоналом, захистом Вівоектів всякі
Всі годинники з гарною автономністю (незалежно від типу дисплея). Є з сонячними зарядками (солар версії). Всі серії мають підтримку Гармін пей в Україні. Всі моніторять пульс / стрес, активність, кроки на постійній основі. Деякі мають ЕКГ який в Україні типу не працює зараз але можна активувати. Можна отримувати смс / дзвінки. Є в різних розмірах: 42, 47, 51 мм
Перевага Гармін перед Еппл - автономність. Еппл - більш функціональні з додатками (якщо ти розумієш які саме використовувати)
Потрібно ставити питання: які торгівельні мережі підтримують Гармін пей?
Ваше питання ще більш некоректне .
Для використання Garmin Pay основна вимога — підтримка сервісу вашим банком-емітентом, оскільки саме він випускає карту і додає її в Garmin Wallet. Але еквайєр також відіграє певну роль:
Банк-емітент повинен підтримувати Garmin Pay та дозволяти токенізацію карт для безконтактних платежів. Якщо ваш банк є партнером Garmin Pay, ви зможете додати картку в гаманець.
Еквайєр (торговець, POS-термінал) повинен підтримувати NFC-платежі та мати POS-термінал, сумісний із безконтактними картами Mastercard/Visa. Оскільки Garmin Pay працює через NFC, еквайєр фактично не відрізняє цей платіж від звичайного безконтактного платежу карткою.
Отже, якщо банк-емітент підтримує Garmin Pay, а термінал підтримує NFC-платежі, то додаткових вимог від еквайєра немає.
В гармінах не дуже розбираюся, але не можу уявити, якого функціонала в умовних чисто китайських хуавеях/сяомі/ноунеймах, що в рази дешевші, може не вистачати з того, що має гармін або епл?
Рік тому після 7 поколінь MiBand-ів взяв собі нарешті нормальний годинник Amazfit GTR-4, маю визнати, що дарма не зробив цього раніше. Зараз порівнюю його з 4 рази дорожчим Garmin-ом колеги, розумію, що Garmin кращий в усьому, і коли вб'ю китайця візьму його. Наприклад, - BT у мене час від часу відвалюється у колеги ні; - колега платить годинником, я ні; - 2FA коди на Garmin працюють з коробки, у мене тільки після танців з бубном та повністю втратили свою базу після оновлення OS; - у колеги годинник тримає 3 тижні у мене 1 (при постійних вимірах пульсу).
гармін (фенікс, ендуро, форранер та інші тактікс) це мультиспортивний годинник з дуже витривалою батареєю, можливістю підключення зовнішніх датчиків, дуже широкою аналітикою та ПО Гармін коннект. Але слабкою смарт функцією, так сповіщення про дзвінок або смс є, на тому все. В вотчах навпаки дуже прикольно реалізована смарт частина, а спорт....ну таке) Та й батарея дуже слабка.
Я користувався багато років вотчами, але якщо про спорт (в мене біг та велоспорт) то гармін без варіантів, купа гаджетів та сенсорів зводяться в одну екосистему що дуже зручно, ось нещодавно гармін ваги докупив - дуже прикольні
Питання некоректне. Гармін пею по барабану - що Віза, що Мастеркард. Потрібно ставити питання: які торгівельні мережі підтримують Гармін пей?
Питання було не до вас, тому напевно ви невірно прочитали його. Які підтримують Пей віза з моєї цитати уявити, якого функціонала в умовних чисто китайських хуавеях/сяомі/ноунеймах
Daugava 25.02.2025 10:45 пишет:
- 2FA коди на Garmin працюють з коробки, у мене тільки після танців з бубном та повністю втратили свою базу після оновлення OS;
Тут цікаво, я на віво серії майкрософт аутентифікатор не можу підтвердити