Повний комплект, як з магазину, в фірм. боксі: Тел+шнурок зарядний+скріпка для сім-сім відкрийся)
Офіційний, був придбаний у Фокстроті 27.11.2023 р., чек є в наявності.
Стан дійсно дуже ОК. Завжди у чохлах. Плівки на екран не клеїв, є пару дрібненьких "робочих" мікро-подряпинок, це мабуть єдине з нюансів.
Батарея жива та здорова, юзав режим максимального захисту, що заряджає акум не більше ніж до 80%.
Причина продажу: купив трохи більшу діагональ)
Ціна: 5900 грн. в комплекті з новими якісними чохлами (4шт.)+ з неновим силіклновим (ще місцями прозорим)
Або 5500 грн. без чохлів.
PS_більше детальних фото/відео, якщо треба, зкину у месенджери. PS2_на олх поки не викладав, хотілося би в "хороші руки", а не тим перекупам)
фото2
3
Добрий, там snapdragon проц? Дзенькую)
Добрий, там snapdragon проц? Дзенькую)
та ні, в бюджетники драконів не ставлять же ж
йой, а я ще з м31 сиджу, купувати щось дорожче не хочу, а бюджетні якісь не до душі. на що змінили?
йой, а я ще з м31 сиджу, купувати щось дорожче не хочу, а бюджетні якісь не до душі. на що змінили?
Та я тільки нещодавно дружину з'їхати з М30 ледве вмовив, бо він собі працює без проблем роками, аж сумно та нудно))...до речі м30 поки вирішив залишити собі на запас)
Я так само засумував з бюджетниками...та на s23ulta поміняв, але це вже забаганки мої))
А взагалі, М-ки міцні робочі лошадки ще ті
Тел продано. Чохли, окрім сірого, продаються, по 140 грн. Якщо всі гамузом, по 99 грн.
У Самсунг есть "минус" - его нет повода менять)))
У Самсунг есть "минус" - его нет повода менять)))
є таке а якщо таки надумав міняти, то знову на самсунг))
Тел продано. Чохли, окрім сірого, продаються, по 140 грн. Якщо всі гамузом, по 99 грн.
Три новенькі(+ ще один трохи бу прозорий сілік) чохли за 250 грн.