autoua
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Стукнули авто і втекли (2/2)

V.I.P **
С нами с 10.09.2003

Re: Стукнули авто і втекли [Re: hugo-smk]
      26 февраля 2025 в 17:07 Гілками

hugo-smk 26.02.2025 16:32 пишет:

AlexAudiCoupe 26.02.2025 16:07 пишет:

Абрвалг 25.02.2025 23:49 пишет:

не могу сказать наверняка, но уверен на 95% ( это я еще оптимист), что полицаям пофиг.

Колись дуже давно миліція запитувала про пошкодження на авто, і якщо не було довідки з миліції про ДТП, були проблеми.

Тобто якщо я бампером в'їхав в забор - треба викликати поліцію,хай зафіксує пошкодження авто і забора?
Ну або моментально їхати його фарбувати в ідеал,щоб не було питань.
Насправді це тонка штука,якщо заглибитися. Бо от бампер в мене життям побитий знатно,і як довести,що це був я сам об бардюри,а не об цей Мерседес поруч? Я тут і тему створював колись про це

обов'язково бо за забор треба заплатити буде.
на днях не знаю хто в'їхав в бампер і втік. я забив на це діло.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
V.I.P **
44 года,
С нами с 08.06.2015

26 февраля 2025 в 18:47 Гілками

hugo-smk 26.02.2025 16:45 пишет:

Я про те,що як довести що оця коцка- від Jeep вчора, а ота сусідня- ще два роки тому от забор? Робити експертизи ніхто не буде,

Ви не бачите суперечності? Звісно, мають бути докази: або свідки, або відео-докази, або експертиза.

СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

Re: Стукнули авто і втекли [Re: VovkZ]
      26 февраля 2025 в 18:55 Гілками

VovkZ 26.02.2025 18:47 пишет:

hugo-smk 26.02.2025 16:45 пишет:

Я про те,що як довести що оця коцка- від Jeep вчора, а ота сусідня- ще два роки тому от забор? Робити експертизи ніхто не буде,

Ви не бачите суперечності? Звісно, мають бути докази: або свідки, або відео-докази, або експертиза.

Відео є,але на ньому не можна однозначно ідентифікувати номерні знаки як мої,так і Джипа, а також момент удару. Тобто докази досить сумнівні, моє слово проти слова опонента.
Можу тут викласти щоб було зрозуміло про що йде мова - упевнений,що більшість тут скажеш,що нічого там не було.

Змінено hugo-smk (18:59 26/02/2025)

СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

26 февраля 2025 в 18:58 Гілками

http://youtu.be/JcaHBpu7Q38?si=PxnT8HJEFzEKgdpD
Ракурс+ ривками відео+ заснято монітор на телефон,а не скачано з камери

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

26 февраля 2025 в 20:20 Гілками

hugo-smk 26.02.2025 16:32 пишет:

AlexAudiCoupe 26.02.2025 16:07 пишет:

Абрвалг 25.02.2025 23:49 пишет:

не могу сказать наверняка, но уверен на 95% ( это я еще оптимист), что полицаям пофиг.

Колись дуже давно миліція запитувала про пошкодження на авто, і якщо не було довідки з миліції про ДТП, були проблеми.

Тобто якщо я бампером в'їхав в забор - треба викликати поліцію,хай зафіксує пошкодження авто і забора?
Ну або моментально їхати його фарбувати в ідеал,щоб не було питань.
Насправді це тонка штука,якщо заглибитися. Бо от бампер в мене життям побитий знатно,і як довести,що це був я сам об бардюри,а не об цей Мерседес поруч? Я тут і тему створював колись про це

Це було давно. Зараз є бази, інети та інше. Можна все побачити. Тоді такого не було. Тому і питали про пошкодження. Якщо немає довідки - тоді чекай допоки зв'яжуться с головним офісом, ті перевірять, дадуть вдповідь і т.д.

Супер писатель! **
Киев
С нами с 26.07.2008

26 февраля 2025 в 20:25 Гілками

hugo-smk 26.02.2025 11:53 пишет:

SARS 26.02.2025 11:22 пишет:

Полiцiю долучити варто було б, але винуватця все одно самому шукати. Я допоки за руку не привiв власника до слiдчого, попередньо зафiксувавши слiди фарби на його бамперi, то нiчого не вирiшувалось. I вiдшкодував вiн одразу готiвкою, бо щось зi страховою не так було, а мене це влаштувало.

Так а як винуватця знайшли і як мотивували прийти до слідчого?

Упіймав наступного дня на тій же парковці із беззаперечними доказами злочину на фейсі які документував та передав до компетентних органів, якісно зробивши належні саме ім дії. Як виявилось за кермом в момент скоєння була інша особа, яка можливо і не помітила що саме трапилось, тому мабуть сумлінний володар ТЗ за сукупністю обставин та перспектив вирішив превентивно самовикритись зі щирим каяттям. Як там вони зі слідчим практично "повирішували" мене не дуже цікавило.

member
25 лет за рулем, Киев
С нами с 21.09.2011

Re: Стукнули авто і втекли [Re: Tarasoff]
      27 февраля 2025 в 11:44 Гілками

була ситуація пошкодили машину на парковці Епіцентра.
Дуже повезло що під двірниками лишилась записка від невідомого
"Ваше авто вдарила машина з таким то номером"
Викликав поліцію, поки чекав пішов до охорони Епіка, мене не пустили в моніторну, просто самі начебто передивились записи і вийшли завірили мене, що дтп не попадає в зону дії жодної камери.

Наряд поліції зафіксував подію, але як дтп класифікувати відмовились.
Справу сказали розглядатимуть у поліції на Севастопольскій пл.
Поки чекав виклику, провів власне "розслідування".
По номеру авто в МТСБУ знайшов їх страхову, навідався туди - вони підтвердили що да, є в них такий клієнт, машина застрахована. Але особу власника "здавати" відмовились. Сказали тільки що проживає у моєму ж місті в області. От співпадіння.

Через кілька днів викликав слідчий на Севастопольську, переговорили, каже шансів дуже мало, тим паче цю картонку з номером телефона від невідомого як уліку прийняти не можуть, та й треба живі свідки, інакше не долучать до справи.
Потім такий подивився на мій скрутний вигляд, щось подумав, поліз у комп, пише листочок протягує мені. Адреса проживання (сам будинок, без номера квартири) і ПІБ власниці
Мол, спробуйте самі між собою розібратись, бо через офіційний шлях гібле діло.
Безмірно вдячний тій людині. Жаль телефону не отримав.

Після кількох рейдів у різні дні і час навколо її будинку реєстрації, машину так і не застав ні вдень ні вночі. Розповсюдив номер і опис автівки по знайомим хто там мешкає недалеко, і ще через кілька днів отримав результат. Дзвонять машину засікли, запаркована біля офісної будівлі.

Викликав туди наряд поліції, повідомив обставини, номер справи у відділку. Ну і люди в формі пішли по офісам, напитувати чия машина. Через 5 хвилин спускаються з жіночкою, та не відпиралась, тим паче пошкодження на її авто так і лишились, ще не фарбувала. Нам обом призначили час візиту в поліцію для співставлення обох авто і вмятин. Приїхали, поставили машини, все чітко співпадає.
Ну вони такі "порадьтесь між собою, якщо порішаєте мирно то справу закриваємо, інакше через суд піде якщо вона відмовиться по-доброму".
Нормально все, вибачилась, видала кошти на ремонт повністю (у мене вже на той момент були на руках з кількох СТО кошториси, сума +- збігалась у різних).
Як каже, "ну да, їхала в той вечір з Епіка, гучно грала музика, не почула як зачепила чужу машину". На тому й все. Добре що добре закінчується

Достоевский *
44 года (21 год за рулем), Киев
С нами с 12.11.2013

Re: Стукнули авто і втекли [Re: Maximanri]
      3 марта 2025 в 18:31 Гілками

Maximanri 27.02.2025 11:44 пишет:

була ситуація пошкодили машину на парковці Епіцентра.
Дуже повезло що під двірниками лишилась записка від невідомого
"Ваше авто вдарила машина з таким то номером"
Викликав поліцію, поки чекав пішов до охорони Епіка, мене не пустили в моніторну, просто самі начебто передивились записи і вийшли завірили мене, що дтп не попадає в зону дії жодної камери.

Наряд поліції зафіксував подію, але як дтп класифікувати відмовились.
Справу сказали розглядатимуть у поліції на Севастопольскій пл.
Поки чекав виклику, провів власне "розслідування".
По номеру авто в МТСБУ знайшов їх страхову, навідався туди - вони підтвердили що да, є в них такий клієнт, машина застрахована. Але особу власника "здавати" відмовились. Сказали тільки що проживає у моєму ж місті в області. От співпадіння.

Через кілька днів викликав слідчий на Севастопольську, переговорили, каже шансів дуже мало, тим паче цю картонку з номером телефона від невідомого як уліку прийняти не можуть, та й треба живі свідки, інакше не долучать до справи.
Потім такий подивився на мій скрутний вигляд, щось подумав, поліз у комп, пише листочок протягує мені. Адреса проживання (сам будинок, без номера квартири) і ПІБ власниці
Мол, спробуйте самі між собою розібратись, бо через офіційний шлях гібле діло.
Безмірно вдячний тій людині. Жаль телефону не отримав.

Після кількох рейдів у різні дні і час навколо її будинку реєстрації, машину так і не застав ні вдень ні вночі. Розповсюдив номер і опис автівки по знайомим хто там мешкає недалеко, і ще через кілька днів отримав результат. Дзвонять машину засікли, запаркована біля офісної будівлі.

Викликав туди наряд поліції, повідомив обставини, номер справи у відділку. Ну і люди в формі пішли по офісам, напитувати чия машина. Через 5 хвилин спускаються з жіночкою, та не відпиралась, тим паче пошкодження на її авто так і лишились, ще не фарбувала. Нам обом призначили час візиту в поліцію для співставлення обох авто і вмятин. Приїхали, поставили машини, все чітко співпадає.
Ну вони такі "порадьтесь між собою, якщо порішаєте мирно то справу закриваємо, інакше через суд піде якщо вона відмовиться по-доброму".
Нормально все, вибачилась, видала кошти на ремонт повністю (у мене вже на той момент були на руках з кількох СТО кошториси, сума +- збігалась у різних).
Як каже, "ну да, їхала в той вечір з Епіка, гучно грала музика, не почула як зачепила чужу машину". На тому й все. Добре що добре закінчується

Как можно не услышать, я вот прям удивляюсь.
Раз вьехал задом в бампер, так вполне приличный удар.
А от повреждений только гнутый номер, и рамка номера.

Autoua.netФорумЗапитати Autoua
Додаткова інформація
1 користувачів і 12 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 2329

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія