Робили мені коробку десь 50-70к тому. Гроші взяли як за повну переборку новими деталями, треба було міняти один вал, так заломили за нього більше як за БВ коробку. Привіз донора, зробили наче. Але от коли здохла зараз, розбирали при мені - задня частина де вторинний вал ( він і треба був) та фрікціони 100% не були тронуті! Вони просто на стару коробку на якій був розвалений насос втулили передню частину від моєї, поміняли масло
Грошей злупили як за повну капіталку з запчастинами, ще-й робили місяці три мабуть. Тому що запчастини довго з америки везти.
Категорично не раджу навіть наближатися до цих шахраїв.
hugo-smk 26.02.2025 14:50 пишет: А чим офіціали не догодили?
Вони піддон не знімають і фільтр не міняють, тільки промивка.
А ти певен шо треба? Перевантажуваав коробаса? Наприклад буксировав когось? Якщо так, то має сенс, а просто тому що пишуть... я-б подумав
Але точно не на трансматіку. Вони ще й мастило в коробку лили всім одне й те саме, по ціні х2 от магазина, а якщо інше, то без гарантії. Я після них ще й мастило міняв
Нічого не перевантажував і не буксирував. В ютубі багато хто знімає піддон і міняє разом з фільтром.
ПС. Стосовно Трансматіка, всім дякую. Якраз записався до них сьогодні, а вони за 15хв до приїзду написали, що авто сьогодні прийняти не можуть. То подумав, може це знак запитати в АвтоЮа? Виявилося, що не дарма тему створив.
juiT 26.02.2025 17:26 пишет: Нічого не перевантажував і не буксирував. В ютубі багато хто знімає піддон і міняє разом з фільтром.
ПС. Стосовно Трансматіка, всім дякую. Якраз записався до них сьогодні, а вони за 15хв до приїзду написали, що авто сьогодні прийняти не можуть. То подумав, може це знак запитати в АвтоЮа? Виявилося, що не дарма тему створив.
Псс. Виходить, їхати до офіціалів?
Да едь к офіцалам. Якщо не перевантажуваав, то особливо потреби знімати поддон нема. Просто запитай - коли по регламету треба міняти фільтр в АКПП
Я так і знав, що напишеш - в ютубі, в інтернеті знімають
Просто запитай - коли по регламету треба міняти фільтр в АКПП
Розраховано на весь час експлуатації, або при ремонті.
Ну так и не ипай себе и людям моск (это моя работа). Замена фильтра у тебя не предусмотрена. Если слитое масло в норме будет, то и не парься. Ну а если в масле будет какой-то ой... Ну тогда все равно разбирать через какое-то время и масло все равно при этом менять.
juiT 26.02.2025 14:34 пишет: Як сто, є в когось відгуки, хто звертався? Планую масло в варіаторі замінити. Чи може якесь профільне сто по Тойоті? Крім офіціалів.
на будь-якому притомному СТО вміють міняти оливу в тойотівських варіках можеш навіть сам поміняти, якщо є чим температуру міряти
juiT 26.02.2025 14:34 пишет: Як сто, є в когось відгуки, хто звертався? Планую масло в варіаторі замінити. Чи може якесь профільне сто по Тойоті? Крім офіціалів.
на будь-якому притомному СТО вміють міняти оливу в тойотівських варіках можеш навіть сам поміняти, якщо є чим температуру міряти
Та ні, він хотів щоб йому зняли поддон та поміняли фільтр, як це на ютубі роблять. А як виявляється в нього фільтр треба міняти тільки при ремонті коробаса.
Та ні, він хотів щоб йому зняли поддон та поміняли фільтр, як це на ютубі роблять. А як виявляється в нього фільтр треба міняти тільки при ремонті коробаса.
В тебе є зворотній осмос ? Ти там фільтри міняєш, чи під водичкою промиваєш? Фільтр салону, пилососом пройшовся і порядок?
В тебе є зворотній осмос ? Ти там фільтри міняєш, чи під водичкою промиваєш? Фільтр салону, пилососом пройшовся і порядок?
А шо такое осмос? Не порівнюй непорівнюємі речі. Інші сфери, інші цілі. Ну хочеш - міняй.
nickka 26.02.2025 20:54 пишет: На cardon роблять повну апаратну заміну мастила.
До речі так. Вони по японцях добре шарять. Сам там обсуговуюсь