VITASS 07.03.2025 14:48 пишет: Пробуй. Я колись асус мертвий за копійки взяв. Правда там gf графіка. Подуф феном - років 5 вже працює
Спробував посмажтити материнку краще не стало, навпаки виліт графіки став стабільним. при ініціалізації пристроїв. Те саме тільки з написом - підготовка відновлення і при автоматичному процесі після 3-х невдалих спроб. Тому мабуть проц в смітник, материнку можна мабуть залишити на запчастини - все інше живе наче
Мав я колись справу з такою бідою. В моїй ситуації ліцензійний ключ віндовс був прописаний в біосі. Тобто бук купувався вже з встановленою ліцензійною ОС. І коли я повністю зніс ОС, то при спробі встановити нову, отримував ось таку свистопляску на моніторі. Вилікував дуже просто: знайшов установочний пакет Win якоїсь старої версії. Все стало як годиться, але потім суток троє система грузила оновлення версії. І зараз все працює. Яка версія віндовс підійшла, вже не пам"ятаю... Але пошукаю і напишу. Якось так
навряд, тому що те саме при інсталяції ще до перших запитань, тільки загрузка файлів інсталяції починається і все. На етапі ініціалізації графіки схоже вилітає..
Спробував посмажтити материнку краще не стало, навпаки виліт графіки став стабільним. при ініціалізації пристроїв. Те саме тільки з написом - підготовка відновлення і при автоматичному процесі після 3-х невдалих спроб. Тому мабуть проц в смітник, материнку можна мабуть залишити на запчастини - все інше живе наче
Мав я колись справу з такою бідою. В моїй ситуації ліцензійний ключ віндовс був прописаний в біосі. Тобто бук купувався вже з встановленою ліцензійною ОС. І коли я повністю зніс ОС, то при спробі встановити нову, отримував ось таку свистопляску на моніторі. Вилікував дуже просто: знайшов установочний пакет Win якоїсь старої версії. Все стало як годиться, але потім суток троє система грузила оновлення версії. І зараз все працює. Яка версія віндовс підійшла, вже не пам"ятаю... Але пошукаю і напишу. Якось так
навряд, тому що те саме при інсталяції ще до перших запитань, тільки загрузка файлів інсталяції починається і все. На етапі ініціалізації графіки схоже вилітає..
Хочешь погадаю по стуку бубна? Вероятно в твоём ноуте две видеокарты, встройка в процессор и дискретная и на версии 1709 какая то из двух (вероятнее дискретная) просто не работает от слова совсем, И если говоришь у тебя была 1709 и ты обновлял только через центр обновлений то более чем вероятно у тебя сейчас 1906 LTSC т к через нее только обновлением с образа винды обновить, было короткое время помощник по обновлению этой версии но его нет от слова нигде, ссылки попротухали. Если дискретная не нужна ее и хардварно отключают и ноут работает чтоб не чинить дорого, но тут не тот случай. Тут заменой освежителя в салоне стук в движке не вылечить
Djohny 14.03.2025 17:34 пишет: Хочешь погадаю по стуку бубна? Вероятно в твоём ноуте две видеокарты, встройка в процессор и дискретная и на версии 1709 какая то из двух (вероятнее дискретная) просто не работает от слова совсем, И если говоришь у тебя была 1709 и ты обновлял только через центр обновлений то более чем вероятно у тебя сейчас 1906 LTSC т к через нее только обновлением с образа винды обновить, было короткое время помощник по обновлению этой версии но его нет от слова нигде, ссылки попротухали. Если дискретная не нужна ее и хардварно отключают и ноут работает чтоб не чинить дорого, но тут не тот случай. Тут заменой освежителя в салоне стук в движке не вылечить
Лех, тут мій випадок ти вгадав точніше. В мене тільки встройка. Ну і звісно що ноут не залишиться вдома, тому бубни і милиці робитись не будуть. Може навіть інтеловая мамка з пасивкою на N4200 буде й оптимальним варіантом. На ньому гратися не будуть, а от безвентиляторне охолодження це суттєва перевага
Djohny 14.03.2025 17:34 пишет: Хочешь погадаю по стуку бубна? Вероятно в твоём ноуте две видеокарты, встройка в процессор и дискретная и на версии 1709 какая то из двух (вероятнее дискретная) просто не работает от слова совсем, И если говоришь у тебя была 1709 и ты обновлял только через центр обновлений то более чем вероятно у тебя сейчас 1906 LTSC т к через нее только обновлением с образа винды обновить, было короткое время помощник по обновлению этой версии но его нет от слова нигде, ссылки попротухали. Если дискретная не нужна ее и хардварно отключают и ноут работает чтоб не чинить дорого, но тут не тот случай. Тут заменой освежителя в салоне стук в движке не вылечить
Я дня три протрахался с ХП Павильоном. Винду 7 вроде ставлю, потом не грузится. Или кучу дров не находит. Решилось просто. Дрова по одному добавлял, пока не попал на видео. Там дискретный Радеон был, он гадил. Отключил его тупо в конфигурации. Все пошло. Осталась только встроенная.
В мене зараз ось така версія:
Выпуск Windows 10 Домашняя для одного языка Версия 22H2 Дата установки 18.02.2024 Сборка ОС 19045.5608 Взаимодействие Windows Feature Experience Pack 1000.19061.1000.0
Це в що переросло 1709, і вона ще й досі оновлюється. Правда вже потроху мене готовлять до того, що скоро підтримуватись не буде і потрібно переходити на більш нову версію. Побачим.....