Знайшов якийсь огляд, то автор в результаті тестів вивів такий ТОП-5 свистків для безпровідного карплей: 1 - Carlinkit - mini 5 SE adapter 2 - MMB - mini carplay adapter 3 - Bytewave - mini carplay adapter 4 - Stagesound - stage linkfree adapter 5 - Playibox - mini wireless carplay adapter Не можу ні підтвердити ні спростувати, просто як хоча-б щось...
nazgul 18.03.2025 18:00 пишет: Користуюсь ось таким, вибирав за рекомендаціями тут на форумі. https://www.aliexpress.com/item/1005006644930281.html Враження виключно позитивні. Якщо вже придиратись, то єдиний негативний момент що інколи забуває переконектитись якщо далеко відійти від заведеного авто. Доводиться пару секунд витрачати щоб знову підключитись.
Штатний хендс-фрі нормально працює з цим адаптером?
Різниці в поведінці хендс-фрі між підключеним по шнурку і через адаптер телефоном я не помічав. Не скажу чи працює підключення через штатний блутуз магнітоли якщо примусово відключити телефон від адаптера - не було нагоди перевірити.
Найцікавіше, що навіть при дротовому підключення до carplay, штатний інтерфейс для дзвінків можна сказати не працює - а завжди вискакує повідомлення і переадресовує на інтерфейс "карплей". То виходить, що проблеми може і нема?
саме такий сценарій я ніколи не перевіряв, можливо воно так і задумано
Декілька днів покористувався. Все супер, девайсік цей маленький. Не відвалюється, не тормозить. Швидкість вмикання карплею = швидкість вмикання екрану. Тільки машина відкрилася - карплей працює, машина закрилася - карплей не працює, тобто при вимкненому запаленні карплей в машині працює. Якщо висунути цю штучку - автоматом під*єднується телефон до штатної системи, всунув - телефон від*єднується від штатної системи і приєднується до адаптера, все автоматично і миттєво. Короче 29 долл. і дротовий каплей став бездротовим і адаптер реально невеличкий (в комплекті також є перехідник на тайп-сі).