Ну ладно на тих ділянках,де не очевидно, що це не одностороння. Але тут-подвійна суцільна, червоний світлофор, в мене і нього величезні машини,а не якісь самокати, погода гарна. Таке враження,що людина в прямому сенсі сліпа. Але вангую типове автоуа: 1) ліва смуга 2) тошнот 3) маневр читався за кілометр до
Цікаво куди дівся той, який на туксоні ганяв зустрічною постійно, не оболоні. І то було набагато небезпечніше,ніж у відео. Той просто їхав у лоб.
Цікаво куди дівся той, який на туксоні ганяв зустрічною постійно, не оболоні. І то було набагато небезпечніше,ніж у відео. Той просто їхав у лоб.
Здається там був ссанйонг. Сам не бачив але це вже міська легенда
Але вангую типове автоуа: 1) ліва смуга 2) тошнот 3) маневр читався за кілометр до
Ти забув "Ну він же вибачився!"
Допущу, що він розраховував, що єдина машина на дорозі, яка рухається лівою смугою, пригальмовуючи перед перехрестям, хоче повернути наліво
та ну наче і порушив, але і ситуація "чисто тупанув" не знаю, в мене таке щодня десятками від пішоходів на червоний до таких вискочок. А чисто розминутись у дворі це взагалі нереально
Допущу, що він розраховував, що єдина машина на дорозі, яка рухається лівою смугою, пригальмовуючи перед перехрестям, хоче повернути наліво
Тому поспішив звільнити мені смугу,в яку я мав би повернути?)
та ну наче і порушив, але і ситуація "чисто тупанув" не знаю, в мене таке щодня десятками від пішоходів на червоний до таких вискочок. А чисто розминутись у дворі це взагалі нереально
Тобто ти перетинаєш подвійну суцільну, їдеш на червоне, не дивишся що в цей момент в тебе їде авто- тричі підряд "тупанув"?
Ну, тупанув, помилку визнав - вибачився. Буває. А що мав робити - відразу вбитись чи як?
Ну, тупанув, помилку визнав - вибачився. Буває. А що мав робити - відразу вбитись чи як?
Як я ненавиджу таких "вибачальників".... Це одоробло створює аварійну ситуцію, а поім моргає аварійкою - все нормально???? Карму обнулив???? Щоб ви виздихали, таки "вибачальщики"!!!!!!
На контрасті. Тижні 2-3 як зробили Ділову в проміжку від В.Васильківської до Тетріс Холлу двосторонньою. Об'єктивно кажучи-трошки це не очевидно, бо знаки так собі видно (саме з боку Тетріс Холла), плюс більшість авто досі припарковані "проти шерсті", плюс ширина вулиці не сама підходяща для такої ідеї, розмітка нанесена аби як, а багато де відсутня. І отут тих, хто їде "по пам'яті", тобто 99%, я б охарактеризував як "тупанули", ну бо забагато факторів не сприяють адекватній оцінці ситуації. А коли створюються 3 (три) послідовних дії, що призводять до аварійної ситуації - це вже виглядає цілеспрямованою наглістю/підставою/пофігізмом.
Як я ненавиджу таких "вибачальників".... Це одоробло створює аварійну ситуцію, а поім моргає аварійкою - все нормально???? Карму обнулив???? Щоб ви виздихали, таки "вибачальщики"!!!!!!
Не бажай іншому що собі не бажаєш Таких ситуацій мільйон по суті, і це ще не сама гірша. Обійшлось? Порушник визнав? ну й слава богу, забудь і їдь далі, а він наступного разу буде уважнішим
Якесь весіннє загострення, кожний день попадаються, що їздять як попало. На той неділі, один на мосту з двостороннім рухом, став по зустрічний і чекає світлофор. Я стою в крайній лівій, щоб повернути наліво, а він зліва на зустрічній смузі, щоб проїхати прямо. Ну а на відео класика, як хочу так і їду.
Та тут по ходу цілий букет - мало того що зустрічна так червоне світло на такому перехресті Схоже як зі стоянки в напрямку гореничів, але там би він точно б не проліз Якщо так постійно їздить то швидко приїде