А чим телефон допоможе? Цікаво, де він працює. Не завжди таке сходить з рук, він зміг це зам"яти по тихому на своєму рівні, але не факт, що це замнуть вищі рівні, якщо дізнаються. Якщо він наприклад якийсь умовний клерк в сбу і паскудить такою поведінкою честь і заслуги цього органу.
А чим телефон допоможе? Цікаво, де він працює. Не завжди таке сходить з рук, він зміг це зам"яти по тихому на своєму рівні, але не факт, що це замнуть вищі рівні, якщо дізнаються. Якщо він наприклад якийсь умовний клерк в сбу і паскудить такою поведінкою честь і заслуги цього органу.
Prol 24.03.2025 23:02 пишет: Надеюсь, что чел когда-то нарвется не на очкастого пенсионера, а на того, кто его пристрелит, или сделает инвалидом.
Угу. Стаття 115. Умисне вбивство. Частина перша. Карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Стаття 123. Умисне тяжке тілесне ушкодження, заподіяне у стані сильного душевного хвилювання Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене в стані сильного душевного хвилювання, викликаного жорстоким поводженням, або таким, що принижує честь і гідність особи, а також за наявності системного характеру такого поводження з боку потерпілого, -
карається громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.
я лично за пистолет каждому, таких бы резко поменьшало. а то менты крышуют, делай что хочешь, а подарочные есть у каждого ребенка "депутата", но обычным нельзя...
В ответ на: Чому б мені не зробити це раніше? Ми їхали паралельно пару кілометрів
Тому що ти вірішив об'їхати ті два ряди перед Індустріальною + їхав би повільніше , то і нічого не відбулося
Так а в чому проблема, правилами це заборонено? Чи за це треба ламати дзеркало? Індустріальний по прямій завжди проїжджаю в лівому, інші ряди значно уповільнюються.
По відео видно, що прям вигальмовуватись хюндаю не було потреби, тс став у хвіст швидкої і продовжив рух з її швидкістю відразу. Тобто великої різниці в швидкості з хюндаєм не було. З опису ТС випливає, що він перелаштувався, коли хюндай вже був у нього в базі, що, звісно, неприємно, але ж очевидно, що людина таке робить не навмисно. А у відповідь за не навмисні дії навмисно ламати дзеркало - це неадекватність і вона має бути покарана.
На мою думку того водія знайшли хвилини за 3, але він виявився непростим і справу зам"яли, що було нескладно в даному випадку. Того і дзеркало ламав на рівному місці, бо знав. що йому за те нічого не буде. І саме тому треба продовжувати боротися.
Хто там вміє по номерам знайти інфу на власника?
1. Є такі довбні, яки обожнюють їхати за швидкою. Навіть зі словами "О, пощастило!" Так вони швидше проїзжають тягнучки і бісяться коли хтось між ним та швидкою стане.
2. Нащо тобі власник? Там належний користувач з 2023-06-11. А власник взагалі з Вишневого.
уголовки нет. увечий , в виде битой морды, слава богу нет. никто его искать не будет, да и искать нет смысла, даже видео как он зеркало ломает отсутствует.
нет справедливости в этом мире, начиная от ООН и заканчивая мелкой ссорой на дороге, увы.
Люди спочатку розпускають руки, а вже потім думають. Мабуть. Якщо б в мене не були заблоковані двері, я б був як отой чолов'яга.
Мені здається, що той пешік з телефоном буцає машину ногою. Ну а далі понеслося. Падіння пешіка головою об бордюр легко може закінчитися летально. Кажись було таке.
Prol 25.03.2025 14:29 пишет: Відео із реєстратора є. Ось воно. відео Я його віддав усім – патрульним, у відділку поліції де писав заяву, в страхову. Нема ні відео, ні фото як водій червоного хюндаю намагався виламати мені двері, розбити бічне скло і в результаті виламав дзеркало. Так що все вірно, мої слова проти його, якщо б його знайшли. Так само я буду казати, що їхаву свої справах, коли на мене раптом напали. Доказів протилежного немає. КАСКО є, 50/50, і мої витрати зараз - оплата другої половини страхового внеску.
Всім дякую за поради.
В даному випадку найоптимальнішим було б дати по газам поки воно виходило з авто. Зупинятись, якщо не можеш чи не бажаєш за себе постояти, як виявилось, собі дорожче.
Тоді , були б гонки з преслідуванням От я сьогодні там з запраки ( Амік ) виїзжав , так метрів за 100 ті що летіли блимали щоб не висовувався ( правий ряд )
Gavik 27.03.2025 12:48 пишет: Тоді , були б гонки з преслідуванням От я сьогодні там з запраки ( Амік ) виїзжав , так метрів за 100 ті що летіли блимали щоб не висовувався ( правий ряд )
То хай переслідує. Доїхати до першої патрульки і тоді зупинитись.
В даному випадку найоптимальнішим було б дати по газам поки воно виходило з авто. Зупинятись, якщо не можеш чи не бажаєш за себе постояти, як виявилось, собі дорожче.
Згоден. Треба на всяк випадок хоч балончик купити "Перцевий балончик - гель. Завдяки гелеподібній консистенції подразнююча речовина, що викидається, більш стійка до вітру і міцніше прилипає до шкіри та очей нападника. Можна використовувати в приміщеннях."
maksym 27.03.2025 11:01 пишет: А страхова не зацікавилась можливістю знайти винного та вибити з нього по регресу ці 50%? У них же там повно юристів на зарплаті.
Так, я питав про це. Сказали, що таким займається служба безпеки страхової.
Згоден. Треба на всяк випадок хоч балончик купити "Перцевий балончик - гель. Завдяки гелеподібній консистенції подразнююча речовина, що викидається, більш стійка до вітру і міцніше прилипає до шкіри та очей нападника. Можна використовувати в приміщеннях."
та який балончик. та хоч ствол...., ти б його все одно не використав. треба було просто при 1 ударі по склу підрехтувати йому а там би подивився що до чого
Как выше уже заметили, ты уверен, что ты стал бы его использовать? Вот только честно:). Не, может балончик и не лишний , мало ли что, но далеко не каждый готов вступить "в схватку". Кто готов, тот и с , как говорил Кулеба, "будет воевать даже лопатой" пойдет в бой. А кто не готов, у того и автомат заберут хулиганы.
п.с. Так я так понимаю, что все затихло, шо ухылянтам- , шо страховая, всем нет дела?
Люди спочатку розпускають руки, а вже потім думають. Мабуть. Якщо б в мене не були заблоковані двері, я б був як отой чолов'яга.
Мені здається, що той пешік з телефоном буцає машину ногою. Ну а далі понеслося. Падіння пешіка головою об бордюр легко може закінчитися летально. Кажись було таке.
Да, я теж так думаю, що вдарив. Тим більше, власник авто теж це говорить. На мій погляд це все тому, що відповідальність водіїв є, а пішоходів - нема. От вони й борзіють...