Топові лампи відомого виробника DawnKnight K9C Plus. Дуже потужні, призначені виключно для лінзи, бо інакше проклянуть, ну або ж в дальнє світло.) Лампи нові, купувались і встановлювались для перевірки в Крайслер 200, але не підійшли, авто після запуску одразу їх тушить, додаткові обманки теж не вирішили проблему. Тому лампи в продажу. Ціна 1000 грн. Картинки клікабельні.
взагалі НВ3 це не лінзовий цоколь, а саме галогеновий. у мене схожі в рефлекторній в дальньому ("крайслер корп") - використовую за призначенням: замість "прокльонів" зустрічним "я нікого не сліплю", ну і коли справді пусто на дорозі. АП
примірка у Києві можлива? інтернети кажуть, в моїх фарах саме HB3 в дальньому але ж хтозна, ким то писалося
примірка у Києві можлива? інтернети кажуть, в моїх фарах саме HB3 в дальньому але ж хтозна, ким то писалося
Звісно можливо, відписав в ЛС.
взагалі НВ3 це не лінзовий цоколь, а саме галогеновий. у мене схожі в рефлекторній в дальньому ("крайслер корп") - використовую за призначенням: замість "прокльонів" зустрічним "я нікого не сліплю", ну і коли справді пусто на дорозі. АП
Крайслер 200, 16 року здається, одна лінза на дальній і ближній, перемикання відбувається шторкою і там стоїть НВ3. В рефлекторний дальній це буде просто ТОП.
Зи взагалі цікаве авто та 200. Стоп і поворот позаду це одна одноконтактна лампа жовтого кольору(саме чомусь жовтого) в червоному плафоні, варіантів перейти на саме жовті повороти без лютого колхозу 0,0.
в моєму випадку рефлекторний дальній і є але хвилююсь, що то вже може бути занадто
так чи інакше, цікавлюсь приміряти написав у приват
в моєму випадку рефлекторний дальній і є але хвилююсь, що то вже може бути занадто
так чи інакше, цікавлюсь приміряти написав у приват
Відповів. Думаю буде просто супер.
Бронь за lambert
Лампи продано. Тепер краще тому Субару не моргати.
дякую камраду люті лампадки, факт тепер треба відвикати пропускати зустрічних, бо якщо йому моргнути - він кілька секунд ніц не бачитиме