autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Вибір миючого пилососа (5/5)

СуперСтар *
41 год (23 года за рулем), Киев
С нами с 23.08.2010

Re: Вибір миючого пилососа [Re: мелкий-2]
      15 апреля 2025 в 13:51 Гілками

мелкий-2 15.04.2025 13:15 пишет:

В ответ на:

Раджу тричі подумати пеерд купівлею.

... Або взяти на прокат пароочисник. І вирішити потрібний він чи ні.

Це саме правильне рішення! Якось дуже мав бажання але передивився купу відео де власники показували ВАУ ефект але я чомусь взагалі цього ефекту не бачив )))) Мені здалось що цей ВАУ ефект це захисна реакція на витрачені майже внікуди 150 + баксів ))))
Так в мене стоїть роботпилосос та мийник вікон ))) Все це має сенс коли квартира нормальних розмірів, а в моїх 39 кв м я встав з ліжка і вже на кухні.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
опытный писатель *
17 лет за рулем, Львов
С нами с 30.08.2018

Re: Вибір миючого пилососа [Re: R.Karp]
      15 апреля 2025 в 14:09 Гілками

R.Karp 15.04.2025 12:48 пишет:

Більше 10 років як купив пароочисник на зразок Керхер SC3 (тоді він по іншому мабуть називався але зовні і комплектація така сама). Це була сама безглузда моя покупка. Купував бо дуже багато реклами поперло і на роботі 5 працівників загорілися бажанням придбати. і я повівся.
По-перше, зберігати буже не зручно і без коробки не реально. Це не пилосос. Шнур не змотується і досить довгий. Трубки не телескопічні. Після використання довго чекати поки охолоне. Закинути в коробку насадки і трубки після використання можна, але потім, коли охолоне сам пароочисник потрібно все знову виймати, і перекладати бо по іншому не влазе і коробка нормально не закриється.

По-друге. Я не помітив того "Вау" ефекту, як на рекламі, коли пробував відчищати крани, кухонну плиту, посуд. Ну не відстає там особливо нічого. По часу може і довше виходить чим руками відчистити. Поки збереш, поки дочекаєшся щоб вода нагрілася...

Щодо прибирання підлоги. Волога залишається, менше ніж після швабри, але є. Мені здається, що мій миючий Томас більш сухішу плитку залишає. Та і все ж таки спочатку треба прибрати пилюку та крихти (наприклад на кухні), а вже потів ним користуватися.

Насадка у вигляді широкої щітки взагалі мені не зрозуміла. Що нею робити?
Користувався лише маленькою круглою щіточкою та насадкою для прибирання підлоги.

Єдиний плюс це обробка парою поверхні.

Можливо я дуже лінивий і не побачив переваг даного пристрою. Раджу тричі подумати пеерд купівлею.

То вікна, плитку на стінах миє він чи ні? 15м2 в мене санвузол, дружині є де замахатись.

подсевший на форум *
Киев
С нами с 22.10.2007

Re: Вибір миючого пилососа [Re: egorka]
      15 апреля 2025 в 14:20 Гілками

egorka 15.04.2025 13:31 пишет:

Vindsor 15.04.2025 10:00 пишет:

egorka 13.04.2025 18:33 пишет:

Може трішки не в тему але теж по пилососу. А якого робота треба брати для невеликої площі, кахель та ламінат, але не дуже дорогого

Аби був з лідаром. Ну, і сила всмоктування чим більша, тим краще.

я в цьому не розуміюсь. А можна наприклад який саме

Тут , наче, всі забаганки впихнув...

СуперСтар **
46 лет, Киев
С нами с 13.08.2013

Re: Вибір миючого пилососа [Re: Drug2]
      15 апреля 2025 в 14:20 Гілками

Drug2 15.04.2025 14:09 пишет:

R.Karp 15.04.2025 12:48 пишет:

Більше 10 років як купив пароочисник на зразок Керхер SC3 (тоді він по іншому мабуть називався але зовні і комплектація така сама). Це була сама безглузда моя покупка. Купував бо дуже багато реклами поперло і на роботі 5 працівників загорілися бажанням придбати. і я повівся.
По-перше, зберігати буже не зручно і без коробки не реально. Це не пилосос. Шнур не змотується і досить довгий. Трубки не телескопічні. Після використання довго чекати поки охолоне. Закинути в коробку насадки і трубки після використання можна, але потім, коли охолоне сам пароочисник потрібно все знову виймати, і перекладати бо по іншому не влазе і коробка нормально не закриється.

По-друге. Я не помітив того "Вау" ефекту, як на рекламі, коли пробував відчищати крани, кухонну плиту, посуд. Ну не відстає там особливо нічого. По часу може і довше виходить чим руками відчистити. Поки збереш, поки дочекаєшся щоб вода нагрілася...

Щодо прибирання підлоги. Волога залишається, менше ніж після швабри, але є. Мені здається, що мій миючий Томас більш сухішу плитку залишає. Та і все ж таки спочатку треба прибрати пилюку та крихти (наприклад на кухні), а вже потів ним користуватися.

Насадка у вигляді широкої щітки взагалі мені не зрозуміла. Що нею робити?
Користувався лише маленькою круглою щіточкою та насадкою для прибирання підлоги.

Єдиний плюс це обробка парою поверхні.

Можливо я дуже лінивий і не побачив переваг даного пристрою. Раджу тричі подумати пеерд купівлею.

То вікна, плитку на стінах миє він чи ні? 15м2 в мене санвузол, дружині є де замахатись.

З мого досвіду. Фактично це тертя плитки вологою ганчіркою, через яку проходить дуже гаряча пара. Якщо прибрати залишки мила чи цятки від шампуня, то прибере. Якщо темна плитка і на ній наліт білий то теж прибере але йорзати доведеться довгенько. І не відомо чи саме за рахунок пару прибере чи від того, що ти човгаєш довго. Якийсь засіб на ганчірці може і краще справиться.

опытный писатель *
17 лет за рулем, Львов
С нами с 30.08.2018

15 апреля 2025 в 14:27 Гілками

Дякую. А вікна?

СуперСтар **
46 лет, Киев
С нами с 13.08.2013

15 апреля 2025 в 14:40 Гілками

Drug2 15.04.2025 14:27 пишет:

Дякую. А вікна?

Не пробував на вікнах чи дзеркалах. Стрьомно було. Боявся, що лопнуть від гарячої пари. Але он вище писали, що вікна ним чистили.

важничающий писатель ***
45 лет, Киев
С нами с 04.12.2006

15 апреля 2025 в 15:03 Гілками

Drug2 15.04.2025 14:09 пишет:

Дивлячись що змивати з плитки. Як на мене, наліт від води нормально змивається лише кислотою. На плитці воно не так видно, а на склі душової це очевидно.

Вікна - суть же в тому, щоб помити скло без розводів, тому там інші девайси. Але паром я мию вузькі місця в рамах.

Змінено zyoma (15:20 15/04/2025)

V.I.P *
20 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2011

16 апреля 2025 в 11:22 Гілками

egorka 13.04.2025 11:38 пишет:

junior 13.04.2025 11:37 пишет:

R.Karp 10.04.2025 13:48 пишет:

https://shop.rowenta.ua/akumuljatornij-p...HQaAmNBEALw_wcB

Ціна звісно не маленька але це вже з нормальними миючими валиками які крутяться а не просто волога ганчірка, як було в попередніх моделях.

Є ще Бош зі схожою насадкою
https://rozetka.com.ua/ua/bosch-bcs71hyg2/p430990055/

Це те, що особисто тримав в руках в магазині. Ровента сподобалася більше.

Ціна космос

Вже купили якусь модну звичайну швабру, до неї придбаємо звичайного пилососа і на тому питання закриємо

а можна посилання на модну швабру, дякую

модна швабра
Вже тестили, наче, сподобалось, щось там сама віджимає, щось там обертається, що з тряпки знімає різне волосся...

igg 1
V.I.P **
60 лет (39 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: Вибір миючого пилососа [Re: junior]
      16 апреля 2025 в 16:18 Гілками

junior 16.04.2025 11:22 пишет:

модна швабра
Вже тестили, наче, сподобалось, щось там сама віджимає, щось там обертається, що з тряпки знімає різне волосся...

цікава штукенція!...виглядає на відосі, не менш ефективною за електричну від керхера ...питання, на скільки вона міцна/як надовго ії вистачить? Хоча, з огляду на порівняння цін, можна раз на місяць оновлювати)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

16 апреля 2025 в 16:25 Гілками

R.Karp 15.04.2025 14:40 пишет:

Drug2 15.04.2025 14:27 пишет:

Дякую. А вікна?

Не пробував на вікнах чи дзеркалах. Стрьомно було. Боявся, що лопнуть від гарячої пари. Але он вище писали, що вікна ним чистили.

На дзеркалах не тестував. Вікна вже 7 років мию (подвійні склопакети) - проблем немає.

СуперСтар **
Днепро...довск
С нами с 11.11.2005

Re: Вибір миючого пилососа [Re: igg]
      16 апреля 2025 в 21:13 Гілками

В ответ на:

виглядає на відосі, не менш ефективною за електричну від керхера

Нюню... Тобто ти вважаєш що шваброю за 1200 буде также комфортно як і керхером в 10 раз дорожче...
Повторюсь, що весь цинус того керхера, що його не потрібно тягагати. Воно саме їздить, а "оператор" лише направляє. Коли потрібно прибрати в квартирі 30-50 кВ загальної площі то можливо і такою шваброю, а керхер то марнотратство. Але якщо є фін можливість то краще придбати. Толку з неї більше чим з парогенератора (мій досвід).
В мене (коли жили в квартирі) була подібного типу швабра з віджимом. І навіть переїхала спочатку в будинок, але потім поїхала в село в якості гум допомоги.

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: Вибір миючого пилососа [Re: Vindsor]
      17 апреля 2025 в 12:17 Гілками

Vindsor 15.04.2025 14:20 пишет:

Vindsor 15.04.2025 10:00 пишет:

В ответ на:

...

Аби був з лідаром. Ну, і сила всмоктування чим більша, тим краще.

дякую додав собі в закладки , почитаю що за звір

V.I.P *
20 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2011

17 апреля 2025 в 12:36 Гілками

мелкий-2 16.04.2025 21:13 пишет:

В ответ на:

Нюню... Тобто ти вважаєш що шваброю за 1200 буде также комфортно як і керхером в 10 раз дорожче...
Повторюсь, що весь цинус того керхера, що його не потрібно тягагати. Воно саме їздить, а "оператор" лише направляє. Коли потрібно прибрати в квартирі 30-50 кВ загальної площі то можливо і такою шваброю, а керхер то марнотратство. Але якщо є фін можливість то краще придбати. Толку з неї більше чим з парогенератора (мій досвід).
В мене (коли жили в квартирі) була подібного типу швабра з віджимом. І навіть переїхала спочатку в будинок, але потім поїхала в село в якості гум допомоги.

Звісно та швабра то дешева альтернатива
Коли є гроші - клінінг

igg 1
V.I.P **
60 лет (39 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

17 апреля 2025 в 14:09 Гілками

мелкий-2 16.04.2025 21:13 пишет:

В ответ на:

от саме це й мав на увазі та й смайлик варто враховувати

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

17 апреля 2025 в 15:06 Гілками

egorka 17.04.2025 12:17 пишет:

Vindsor 15.04.2025 14:20 пишет:

В ответ на:

...

дякую додав собі в закладки , почитаю що за звір

Не ведися на недолугі китайські поробки. Є світовий лідер з виробництва роботів - пилососів, який має офіційний сервіс у Києві. https://irobot.ua/
До речі - є сірі продавці, там відсотків на 20-30 дешешвше. Сервіс обслуговує усіх, звісно без гарантії.

Змінено harald67 (15:08 17/04/2025)

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: Вибір миючого пилососа [Re: junior]
      25 апреля 2025 в 15:14 Гілками

junior 16.04.2025 11:22 пишет:

egorka 13.04.2025 11:38 пишет:

junior 13.04.2025 11:37 пишет:

В ответ на:

...

Ціна космос

Вже купили якусь модну звичайну швабру, до неї придбаємо звичайного пилососа і на тому питання закриємо

а можна посилання на модну швабру, дякую

модна швабра

теж таку замовили

важничающий писатель **
43 года, Станіславів
С нами с 04.05.2016

Re: Вибір миючого пилососа [Re: harald67]
      25 апреля 2025 в 16:28 Гілками

В ответ на:

Не ведися на недолугі китайські поробки. Є світовий лідер з виробництва роботів - пилососів, який має офіційний сервіс у Києві. irobot.ua

цей лідер - вже років 5-7 не дуже лідер, м'яко кажучи) Те, що вони були піонерами і свого часу справді найкращими - вже наразі минулий час. На сьогодні Xiaomi / Roborock найкращі робососи в плані якості виготовлення, якості прибирання, доступності зч / розхідників / сервісу.

Змінено shcherb (16:28 25/04/2025)

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
2 користувачів і 16 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 5154

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія