autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Вибір миючого пилососа (6/6)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Вибір миючого пилососа [Re: мелкий-2]
      23 июня 2025 в 13:14 Гілками

мелкий-2 23.06.2025 12:14 пишет:

Про миючий пилосос.
На днях дружині на роботі дівчата подарували (як я розумію з її подачі ) робот пилосос. Тільки не той котрий пилюку збирає, а той який миє підлогу. Керхер RCF 3.
Прикольна штукенція якщо підлога кахель. На відміну від звичайних роботів він не тягає ганчірочку, а має 1 великий валик, як керхеровської електрошвабри. Я навіть не знав що така звірюка є.
А миє він добре.

Зацікавило. А він функцію саме робота пилососа реалізує, чи це "робот швабра"? Пилюку, усякі крихти і головне - котяче хутро - якісно прибирає чи така собі додаткова функція?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
Днепро...довск
С нами с 11.11.2005

Re: Вибір миючого пилососа [Re: harald67]
      23 июня 2025 в 13:45 Гілками

Запуска його пару раз. Я б сказав що це "робот швабра".
Повзає він не швидко (десь в 1,5 рази повільніше ніж звичайний робот). Пилюку, усякі крихти, котяче хутро прибирає. Але весь цинус це мита підлога, а не так я звичайний протирає ганчіркою. Перший поверх це 60 кв.м. Підлоги для прибирання десь 35 кв.м. +/-, двічі повертався на базу щоб почистили (будинок, є 3 кота).

Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

23 июня 2025 в 15:38 Гілками

harald67 23.06.2025 13:14 пишет:

Про миючий пилосос.
На днях дружині на роботі дівчата подарували (як я розумію з її подачі ) робот пилосос. Тільки не той котрий пилюку збирає, а той який миє підлогу. Керхер RCF 3.
Прикольна штукенція якщо підлога кахель. На відміну від звичайних роботів він не тягає ганчірочку, а має 1 великий валик, як керхеровської електрошвабри. Я навіть не знав що така звірюка є.
А миє він добре.

Зацікавило. А він функцію саме робота пилососа реалізує, чи це "робот швабра"? Пилюку, усякі крихти і головне - котяче хутро - якісно прибирає чи така собі додаткова функція?

там нема функції пилососа. це виключно швабра з крутящимся валиком.

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Вибір миючого пилососа [Re: alexa11]
      23 июня 2025 в 15:47 Гілками

alexa11 23.06.2025 15:38 пишет:

Про миючий пилосос.
А миє він добре.

На офф сайті Karcher написано "робот-пилосос з функцією вологого прибирання". Я власне через це і запитав у власника - як він саме пилососить? У мене сумніви викликала відсутність отієї силіконової щіточки з китицями, яка є у всіх роботів-пилососів, і лише один валік у той час як у всіх якісних роботів-пилососів їх два. Але сперечатися із власником щодо якості прибирання, не маючи такого досвіду, якось некоректно. Хоча мене в описі ще здивувала теза про те, що можна прибирати підлогу з паркету, у т.ч. навіть змащеного оливою, а не лакованого.

Змінено harald67 (15:49 23/06/2025)

Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

23 июня 2025 в 16:02 Гілками

harald67 23.06.2025 15:47 пишет:

В ответ на:

...

На офф сайті Karcher написано "робот-пилосос з функцією вологого прибирання". Я власне через це і запитав у власника - як він саме пилососить? У мене сумніви викликала відсутність отієї силіконової щіточки з китицями, яка є у всіх роботів-пилососів, і лише один валік у той час як у всіх якісних роботів-пилососів їх два. Але сперечатися із власником щодо якості прибирання, не маючи такого досвіду, якось некоректно. Хоча мене в описі ще здивувала теза про те, що можна прибирати підлогу з паркету, у т.ч. навіть змащеного оливою, а не лакованого.

на розетці є відгуки. там кажуть що нема функції пилосмока.

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Вибір миючого пилососа [Re: alexa11]
      23 июня 2025 в 16:08 Гілками

alexa11 23.06.2025 16:02 пишет:

В ответ на:

...

Офф сайт пише що є. сторінка, камрад-власник пише що є і що котячим хутром забивається ємність для прибраного пилу. Я не бачу сенсу сперечатися із ними. А розетка то помийка.

Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

23 июня 2025 в 16:36 Гілками

harald67 23.06.2025 16:08 пишет:

alexa11 23.06.2025 16:02 пишет:

В ответ на:

...

Офф сайт пише що є. сторінка, камрад-власник пише що є і що котячим хутром забивається ємність для прибраного пилу. Я не бачу сенсу сперечатися із ними. А розетка то помийка.

нема там пилосмоку. просто щітка мокра збирае і сміття. все одно що мокрою шваброю прибирати. на коврових покриттях не працює, навіть вказано це в описі. де ви бачили пилососа котрий не працює на коврових покриттях.
https://www.youtube.com/watch?v=1BR5SuoZmTs&ab_channel=COMFY
тут на відео принцип проботи показаний.

Змінено alexa11 (16:40 23/06/2025)

СуперСтар **
Днепро...довск
С нами с 11.11.2005

23 июня 2025 в 17:59 Гілками

Камрад- власник це я? То я не писав що забивається ємність для пилу. Її там немає. Там є тільки ємність для чистої води та для брудної.
Забивались хутром зубці якими з валика знімає хутро під час прибирання.

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Вибір миючого пилососа [Re: мелкий-2]
      23 июня 2025 в 20:58 Гілками

мелкий-2 23.06.2025 17:59 пишет:

Камрад- власник це я? То я не писав що забивається ємність для пилу. Її там немає. Там є тільки ємність для чистої води та для брудної.
Забивались хутром зубці якими з валика знімає хутро під час прибирання.

Тоді цінність цього пристрою сильно знижується. У мене є робот пилосос і парошвабра керхер. То пил і хутро щоденно прибирає робот, а вже кахельну підлогу (у мене іі сумарно метрів 65 з них вільної метрів 40) я протираю парошваброю пару разів на тиждень. Прибирання парошваброю (кухні - вітальні, коридора, двох санвузлів і душкабіни) займає хвилин 15. То ж особливої економії часу не вбачаю.

Супер писатель! **
Киев
С нами с 26.07.2008

24 июня 2025 в 10:53 Гілками

У меня в хозяйстве есть универсальный Bissell Crosswave 17132, но я им толком еще не пользовался. Но он ручной и проводной, хотя вроде с обеими функциями неплохо справляется.

Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

Re: Вибір миючого пилососа [Re: junior]
      1 июля 2025 в 08:54 Гілками
СуперСтар **
Киев
С нами с 23.02.2011

Re: Вибір миючого пилососа [Re: junior]
      2 июля 2025 в 13:46 Гілками

Є такі девайси, що вміють прибирати і мити одночасно https://bt.rozetka.com.ua/ua/shark-sd200eu/p467449459/

Не знаю, наскільки такі штуки ефективні. Мені виглядає, що регулярно пилосос + зрідка парова швабра простіше і надійніше.

СуперСтар **
46 лет, Киев
С нами с 13.08.2013

Re: Вибір миючого пилососа [Re: Tarasoff]
      2 июля 2025 в 16:21 Гілками

Tarasoff 02.07.2025 13:46 пишет:

Є такі девайси, що вміють прибирати і мити одночасно https://bt.rozetka.com.ua/ua/shark-sd200eu/p467449459/

Не знаю, наскільки такі штуки ефективні. Мені виглядає, що регулярно пилосос + зрідка парова швабра простіше і надійніше.

З опису "Парова швабра Shark SteamPickUp hard floor cleaner SD200EU створена для ідеального очищення всіх типів твердих покриттів: ламінату, вінілу, паркету, плитки, мармуру чи каменя."

Виходить, що килими, мяку меблю ним прибрати не вийде.

Я не такий старий, але в мойому дитинстві квартиру прибирали віником і шваброю зі звичайною тряпкою. Вже потім купили пилосос Ракета, але швабру продовжували використовувати. А зараз прям жити неможливо, якщо не обробити парою та не продезинфікувати. О часи настали.

СуперСтар **
Киев
С нами с 23.02.2011

Re: Вибір миючого пилососа [Re: R.Karp]
      3 июля 2025 в 21:54 Гілками

R.Karp 02.07.2025 16:21 пишет:

Tarasoff 02.07.2025 13:46 пишет:

З опису "Парова швабра Shark SteamPickUp hard floor cleaner SD200EU створена для ідеального очищення всіх типів твердих покриттів: ламінату, вінілу, паркету, плитки, мармуру чи каменя."

Виходить, що килими, мяку меблю ним прибрати не вийде.

Я не такий старий, але в мойому дитинстві квартиру прибирали віником і шваброю зі звичайною тряпкою. Вже потім купили пилосос Ракета, але швабру продовжували використовувати. А зараз прям жити неможливо, якщо не обробити парою та не продезинфікувати. О часи настали.

Килими зараз не в моді

Шкодоволгный Вазотавр *
54 года (33 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

Re: Вибір миючого пилососа [Re: Tarasoff]
      3 июля 2025 в 23:21 Гілками

А я ще в пошуках, до речі.
Багато відомих марок відпали. Я просто хитрий, дзвоню у Сервіс і прошу проконсультувати.
Поки вже є пара фаворитів.

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
0 користувачів і 56 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 6204

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія