kkk_GAZ240 14.07.2025 23:41 пишет: Булоб за що - подумав-би Наразі пилосос я вважаю важніше.
та штука теж е в оплату частинами
Так спочатку треба пилосос виплатити
Це банк так жорстко обмежує та ставить такі умови? В мене такого немає, можу взяти пилосос та, хоч в цей же день чи через тиждень, аерогріль, газонокосарку та ще щось
Це банк так жорстко обмежує та ставить такі умови? В мене такого немає, можу взяти пилосос та, хоч в цей же день чи через тиждень, аерогріль, газонокосарку та ще щось
це коли е гроші а якщо їх нема то нічого і не купиш ну і у всіх різний ліміт на покупку частинами , я теж можу одночасно купити різні товари в оплату частинами але не більше свого ліміту
це коли е гроші а якщо їх нема то нічого і не купиш ну і у всіх різний ліміт на покупку частинами , я теж можу одночасно купити різні товари в оплату частинами але не більше свого ліміту
Ти правий, я не можу витрачати більше певної суми в місяць. Треба і дітям допомогти і заправитися і комунальні оплатити... Я можу дозволити купівлю чтогось позапланом тільки коли щось продається з техніки і я можу не брати на запчастини для ноутів військовим із сімейного бюджету.