kkk_GAZ240 14.07.2025 23:41 пишет: Булоб за що - подумав-би Наразі пилосос я вважаю важніше.
та штука теж е в оплату частинами
Так спочатку треба пилосос виплатити
Це банк так жорстко обмежує та ставить такі умови? В мене такого немає, можу взяти пилосос та, хоч в цей же день чи через тиждень, аерогріль, газонокосарку та ще щось
Це банк так жорстко обмежує та ставить такі умови? В мене такого немає, можу взяти пилосос та, хоч в цей же день чи через тиждень, аерогріль, газонокосарку та ще щось
це коли е гроші а якщо їх нема то нічого і не купиш ну і у всіх різний ліміт на покупку частинами , я теж можу одночасно купити різні товари в оплату частинами але не більше свого ліміту
це коли е гроші а якщо їх нема то нічого і не купиш ну і у всіх різний ліміт на покупку частинами , я теж можу одночасно купити різні товари в оплату частинами але не більше свого ліміту
Ти правий, я не можу витрачати більше певної суми в місяць. Треба і дітям допомогти і заправитися і комунальні оплатити... Я можу дозволити купівлю чтогось позапланом тільки коли щось продається з техніки і я можу не брати на запчастини для ноутів військовим із сімейного бюджету.
Подивився я на ці модні пилососи, якось не впевнений, що девайс за 20к грн наскільки полегшить моє життя. Поки що вирішив свій Зелмер відремонтувати. Чим він гарний, що воду чи брудну жижу всмоктує як звір