Друзі, підкажіть, хто стикався. Будемо у дворі багатоквартирного будинку тягнути кабель в штробі в асфальті, і от виникло питання, чим її потім замазати, шоб не потрапляла вода і його не розривало. Я так розумію, якийсь цемент чи там морозостійкі стяжки - не варіант, бо вони не зліпляться нормально з асфальтом, буде щілина, куди потраплятиме вода. "холодний асфальт" норм? чи не склеїться теж? Куди дивитись? Чи залити якоюсь смолою, розігрітою газовим пальником, а потім зверху шо завгодно?
ssb 07.04.2025 21:05 пишет: Друзі, підкажіть, хто стикався. Будемо у дворі багатоквартирного будинку тягнути кабель в штробі в асфальті, і от виникло питання, чим її потім замазати, шоб не потрапляла вода і його не розривало. Я так розумію, якийсь цемент чи там морозостійкі стяжки - не варіант, бо вони не зліпляться нормально з асфальтом, буде щілина, куди потраплятиме вода. "холодний асфальт" норм? чи не склеїться теж? Куди дивитись? Чи залити якоюсь смолою, розігрітою газовим пальником, а потім зверху шо завгодно?
Я не спец, але....
Ну то треба дивитись який кабель, довжина. Якщо є гроши, то існує залізний профіль, квадратний в перетині або труба. Він точно нічого не буде боятись, особливо якщо ще обробити проти іржі. Ну або якусь пластикову трубу або рукав.