не знаю, я сам не палив, але в совєцькому кіні бачив як цілий колгоспний садок так героїчно рятували На початку села у нас є садок з фруктами на продаж, так палили, димовуха булла капітальна.
не знаю, я сам не палив, але в совєцькому кіні бачив як цілий колгоспний садок так героїчно рятували На початку села у нас є садок з фруктами на продаж, так палили, димовуха булла капітальна.
думаю, все це має якісь обмеження. По температурі, по вітру. Коли тихо та заморозки на грунті - палити допоможе. може
Зараз в селі, абрикоси стоять майже без листя - клятий маніліоз не дивлячись на обробку у березні бургундською суміш'ю та потім ще чимось від маніліозу, бородатої тварюки ще не бачив. Яблуні та вишні квітли у піку п'тниця-субота..
Я другий рік обробляю абрикос сігнумом по цвіту, жодної ознаки моніліозу, що в минулому році, що зараз, жодної сухої гілочки, хоча дерева старі і довго і болісно від нього потерпали. Рекомендую! В минулому році зібрав за сезон з двох дерев дві столітрові бочки абрикосів, в цьому році такого фарту вже не очікую, але дещо вціліло, побачим.
Alex2064 10.04.2025 09:09 пишет: погодники обещают заморозки в мае. имхо, "расслабляемся и машем"
минулорічні лишили мене без абрикосів і без горіхів. З абрикосами в цьому році простіше, я їх вже і не очікую У мешканців нашого села, які живуть на пагорбах, минулого року все було, і горіхи, і абрикоси. І як вони після цього хочуть щоб я до них ставився?
в мене також низинка горіх та абрикоси померзли. Кажуть, що є дерева з пізнім цвітінням, може є сенс такі пошукати, бо така ситуація вже 3 роки поспіль