Власне сабж. Другу на Т4 який регулярно експлуатується біля фронту,потрібно оргскло щоб підлатати (або регулярно підлатувати після прильоту осколків). Товщина скоріш за все 4 мм. Хто може порадити надійну контору, яка ріже оргскло (нове або старе) і відправляти його по НП? Бо на ОЛХ багато пропозицій, але частина з них скоріш за все мутна.
kvadjagan 13.04.2025 14:06 пишет: Власне сабж. Другу на Т4 який регулярно експлуатується біля фронту,потрібно оргскло щоб підлатати (або регулярно підлатувати після прильоту осколків). Товщина скоріш за все 4 мм. Хто може порадити надійну контору, яка ріже оргскло (нове або старе) і відправляти його по НП? Бо на ОЛХ багато пропозицій, але частина з них скоріш за все мутна.
egorka 13.04.2025 18:21 пишет: В фейсбуці е групи по т4 думаю бу скло буде дешевше купити чим орг скло, знайти розбірку по т4 що б відправляли НП
я не можу сперечатись, бо ціни дивився поки лиша на ОЛХ. Там на т4 є бокові шибки по 700-800 грн. Як я розумію треба цих ділків просити щоб вони рульеткою переміряли розміри. Бо розміри постраждалого т4 у мене є. А бували різні комплектації т4, з різними розмірами вікон. Щоб прислали те що треба. Знайшов першу у списку в промі контору яка нарізає оргскло по розмірам замовника- гляну що вони мені відпишуть. Бо треба 3 шибки. Тоді і порівняємо ціни з розбірки і ціну порізки.