Власне сабж. Друг попросив придбати йому старлінк в Україні та відправити в Європу. Там він хоче по ситуація міняти тариф. Коли сидить вдома - то ставити самий доступний тариф (зі слів продаванів на ОЛХ) а коли в дорозі - купувати безлімітку. Я намагався дізнатись від чого залежать тарифи у старлінка. Але різні продавці говорять геть різні речі. Одні кажуть що в наявності є лише тарифи по 50 та 75 доларів, інші розповідають по цілу сітку тарифів починаючи від 10 евро. На офіційному сайті я бачу лише 2 тарифи 50 та 75. А звідки беруться усілякі антикризові пакети які дешевше 50 баксів? І якщо купив старлінк то в усіх країнах однакові тарифи в не залежності від самого девайсу?
kvadjagan 15.04.2025 14:48 пишет: Власне сабж. Друг попросив придбати йому старлінк в Україні та відправити в Європу. Там він хоче по ситуація міняти тариф. Коли сидить вдома - то ставити самий доступний тариф (зі слів продаванів на ОЛХ) а коли в дорозі - купувати безлімітку. Я намагався дізнатись від чого залежать тарифи у старлінка. Але різні продавці говорять геть різні речі. Одні кажуть що в наявності є лише тарифи по 50 та 75 доларів, інші розповідають по цілу сітку тарифів починаючи від 10 евро. На офіційному сайті я бачу лише 2 тарифи 50 та 75. А звідки беруться усілякі антикризові пакети які дешевше 50 баксів? І якщо купив старлінк то в усіх країнах однакові тарифи в не залежності від самого девайсу?
У меня при смене тарифа с Мандрівний – Безлімітний за 80$ есть возможность перейти на самый дешевый - Мандрівний – 10 ГБ за 10$ Використовуйте Starlink під час подорожей або як резервне з’єднання. Передбачає 10 ГБ даних на місяць у рамках плану "Мандрівний" (приблизно 1 день типового використання). Додаткові дані в рамках плану "Мандрівний" можна замовляти за гігабайтами.