Підкажіть хто з таким зтикався чим відкрити файл у форматі .lxf? На ноуті під 11 віндоуз. Так щоб без інсталювання якихось сумнівних програм переважно ворожого походження, реєстрації, оплати тощо. Щоб просто переконвертувати в .pdf і зберегти. сторінка
Внизу в стовпчику WYNIKI є файл wyniki.lxf
Знайшов якусь онлайн програму, яка переконвертувала .lxf в .lef але від цього легше не стало.
У тому то і справа, що посиланнян на файл .pdf це посилання на файл з результатами змагань. А запитуваний мною файл це витяг з swimranking з відсотками покращення. Для пловців з усієї Європи свіранкінг дає ці результати за прізвищем. Але для пловців, що мають українську реєстрацію - ні. Тобто треба по коджній дистанції витягати окремі результати.
глянь в приатачений csv, але я не бачу там не польских
глянь в приатачений csv, але я не бачу там не польских
Там клубна приналежність POL, а національна федерація є і UKR. Але якось все криво і геморно. Рік тому відкривалися ці файли без проблем, а зараз щось сталося.
всередині файла UKR немає дивився csv?
всередині файла UKR немає дивився csv?
Мені допомогли відкрити цей файл в екселі, але дуже криво виглдяає. Там є конкретні особи, які відносяться до польськіх клубів, але мають спортивне громадянство UKR. Просто рік тому такі файли просто відкривалися і можна було побачити прогрес результатів кожного спортсмена, то зараз виходить величезна таблиця і просто набір даних, з яких треба вибирати потрібні вручну.
Это Lenex-формат, созданный на базе xml, который используется в проприетарном ПО для плавания, потому в "человеческом виде" ты его нигде не откроешь, кроме собственно этого ПО. Список его по ссылке в разделе "Software applications with Lenex support". Но оно все либо платное, либо закрытое для посторонних, я так понимаю. Короче, это отчет не для простых смертных.
Это Lenex-формат, созданный на базе xml, который используется в проприетарном ПО для плавания, потому в "человеческом виде" ты его нигде не откроешь, кроме собственно этого ПО. Список его по ссылке в разделе "Software applications with Lenex support". Но оно все либо платное, либо закрытое для посторонних, я так понимаю. Короче, это отчет не для простых смертных.
Дякую. Зрозумів. Виглядає як якась надумана дурня або "освоєння коштів". Нащо таке розробляти а потім в результатах усіх навіть дрібних дитячіх змагань рівня "першості села" викладати файли, які мало хто може відкрити.
Підкажіть хто з таким зтикався чим відкрити файл у форматі .lxf? На ноуті під 11 віндоуз. Так щоб без інсталювання якихось сумнівних програм переважно ворожого походження, реєстрації, оплати тощо. Щоб просто переконвертувати в .pdf і зберегти. сторінка
Внизу в стовпчику WYNIKI є файл wyniki.lxf
Знайшов якусь онлайн програму, яка переконвертувала .lxf в .lef але від цього легше не стало.
як варіант, спробуй скопіювати цей контент в чатжпт або щось подібне та додай інструкцію показати інфу в людському вигляді. Всякі xml він досить вправно парсить та переформатує.
Дякую. Зрозумів. Виглядає як якась надумана дурня або "освоєння коштів". Нащо таке розробляти а потім в результатах усіх навіть дрібних дитячіх змагань рівня "першості села" викладати файли, які мало хто може відкрити.
Хз, я так понимаю там еще какая-то валидация файла есть от подделки результатов или шото такое. Ну как бы на гитхабе есть либа которая позволяет из этого ленекса дергать нужную инфу, но для этого надо свою программу написать, которая будет делать нужные запросы Если есть знакомые программеры, я думаю, для них это не сложно, но тут вопрос стоит ли оно того )))
Нормально в Excel відкривається, всі дані структуровані. Lxf - це архів, переіменовуєш в zip, дістаєш файл всередині, його переіменовуєш в xml, відкриваєш в excel як таблицю (excel спитає), зберігаєш як xlsx.