Ми раніше завжди робили страховку здоров’я для закордону. Але її ніхто ніколи не питав. Це ж для себе. При страховому випадку головне щоб вона була взагалі.
Ніхто в Польщі ніякої страховки не перевіряє, окрім автоцивілки (зеленої карти). От ця має бути роздрукована. В Польщі взагалі з електронними документами якось не склалося (навіть дію.пл то визнають, то кажуть давай паперовий документ) то ж якщо хочеш ще й страховку здоровя придбати то також роздрукуй.
harald67 18.04.2025 20:54 пишет: Ніхто в Польщі ніякої страховки не перевіряє, окрім автоцивілки (зеленої карти). От ця має бути роздрукована. В Польщі взагалі з електронними документами якось не склалося (навіть дію.пл то визнають, то кажуть давай паперовий документ) то ж якщо хочеш ще й страховку здоровя придбати то також роздрукуй.
До речі я про це не знала, і мала лише електронні автополіси. Вірніше роздрукований ніяк не могла знайти. Пропустили. Але так, вимагали паперовий. Я його таки знайшла, але він вже був нецікавий.
Roksimama 18.04.2025 20:39 пишет: Ми раніше завжди робили страховку здоров’я для закордону. Але її ніхто ніколи не питав. Це ж для себе. При страховому випадку головне щоб вона була взагалі.
У нас двічі перевіряли. Один раз людей, які їхали за нами, румуни розвернули по страховку назад в Україну. Це було в Джурджулештах. Там ще шматок Молдови. То ж я не позаздрив тим, яких розвернули))).
Roksimama 18.04.2025 20:39 пишет: Ми раніше завжди робили страховку здоров’я для закордону. Але її ніхто ніколи не питав. Це ж для себе. При страховому випадку головне щоб вона була взагалі.
У нас двічі перевіряли. Один раз людей, які їхали за нами, румуни розвернули по страховку назад в Україну. Це було в Джурджулештах. Там ще шматок Молдови. То ж я не позаздрив тим, яких розвернули))).