egorka 07.05.2025 16:14 пишет: колба як колба, що в ній жахливого?
Ну ці колби на безмішкових пилососсах окрема тема. Не буду брехати за самсунг - хоча вона там і є, я нею не користусь - вистачає мішка. А от про ровенту можу розповісти.
Ровента звичайна, провідна з колбою ( безмішковий). Як виявилось дрібний пил вона не збирає. Як з'ясували? Да просто. Міняли в сина лінолеум на ламінат. Ну і невістка вирішила щоб було краще, чистіше... ( ну дівчини вони такі...) пропилососила бетонну підлогу. Після цбого щось він став гудіти та "пахнути". Ну я розібрав і побачив що ВЕСЬ пилосос всередині за колбою в сірій будівельній пилюці та її затримав лише вихідний фільтр. Звісно що мотору капець. Орігінал 900грн, китай типу універсальний ( але розміри теж "універсальні") 600-700грн
На дачі Бош. ну там наче краще - якісь пильові фільтри є. Але їх майже після кожного великого прибирання треба виймати та мити. А там всьошо-то три невеликі кімнати
Для прибирання побутового пилу і писососа з колбою достатньо. Я не знаю як в Ровенті, але в звичайному Самсунгі під колбою є паралонка і під нею тонка сітка, які також затримують дрібну пилюку, а потім НЕРА фільтр. І головне не забувати промивати паралонки та вчасно міняти НЕРА (або промивати, якщо миючий). З власного спілкування серед знайомих НЕРА фільтр практично ніхто не міняє вчасно.
А саме для будівельного сміття та пилюки краще або з мішком, або професійні на зразок Karcher WD 3 S V-17/4/20
повність з Вами згоден, в самсунгі все розбирається і миється
Купив собі таки "електровіник" XIAOMI Lydsto H3. На підібрати день/через день сміття з підстолу, або котячу шерсть на сходах - бомба. Що-б там дівчата не казали - дружині дуже сподобався.
Але є проблема. В жодного продавця нема в продажі мішків до нього. Кто з китаєм дружить можете допомогти знайти?
kkk_GAZ240 13.06.2025 19:49 пишет: Купив собі таки "електровіник" XIAOMI Lydsto H3. На підібрати день/через день сміття з підстолу, або котячу шерсть на сходах - бомба. Що-б там дівчата не казали - дружині дуже сподобався.
Але є проблема. В жодного продавця нема в продажі мішків до нього. Кто з китаєм дружить можете допомогти знайти?