egorka 07.05.2025 16:14 пишет: колба як колба, що в ній жахливого?
Ну ці колби на безмішкових пилососсах окрема тема. Не буду брехати за самсунг - хоча вона там і є, я нею не користусь - вистачає мішка. А от про ровенту можу розповісти.
Ровента звичайна, провідна з колбою ( безмішковий). Як виявилось дрібний пил вона не збирає. Як з'ясували? Да просто. Міняли в сина лінолеум на ламінат. Ну і невістка вирішила щоб було краще, чистіше... ( ну дівчини вони такі...) пропилососила бетонну підлогу. Після цбого щось він став гудіти та "пахнути". Ну я розібрав і побачив що ВЕСЬ пилосос всередині за колбою в сірій будівельній пилюці та її затримав лише вихідний фільтр. Звісно що мотору капець. Орігінал 900грн, китай типу універсальний ( але розміри теж "універсальні") 600-700грн
На дачі Бош. ну там наче краще - якісь пильові фільтри є. Але їх майже після кожного великого прибирання треба виймати та мити. А там всьошо-то три невеликі кімнати
Для прибирання побутового пилу і писососа з колбою достатньо. Я не знаю як в Ровенті, але в звичайному Самсунгі під колбою є паралонка і під нею тонка сітка, які також затримують дрібну пилюку, а потім НЕРА фільтр. І головне не забувати промивати паралонки та вчасно міняти НЕРА (або промивати, якщо миючий). З власного спілкування серед знайомих НЕРА фільтр практично ніхто не міняє вчасно.
А саме для будівельного сміття та пилюки краще або з мішком, або професійні на зразок Karcher WD 3 S V-17/4/20
повність з Вами згоден, в самсунгі все розбирається і миється
Купив собі таки "електровіник" XIAOMI Lydsto H3. На підібрати день/через день сміття з підстолу, або котячу шерсть на сходах - бомба. Що-б там дівчата не казали - дружині дуже сподобався.
Але є проблема. В жодного продавця нема в продажі мішків до нього. Кто з китаєм дружить можете допомогти знайти?
kkk_GAZ240 13.06.2025 19:49 пишет: Купив собі таки "електровіник" XIAOMI Lydsto H3. На підібрати день/через день сміття з підстолу, або котячу шерсть на сходах - бомба. Що-б там дівчата не казали - дружині дуже сподобався.
Але є проблема. В жодного продавця нема в продажі мішків до нього. Кто з китаєм дружить можете допомогти знайти?
kkk_GAZ240 13.06.2025 19:49 пишет: Купив собі таки "електровіник" XIAOMI Lydsto H3. На підібрати день/через день сміття з підстолу, або котячу шерсть на сходах - бомба. Що-б там дівчата не казали - дружині дуже сподобався.
Саме такий і взяв. Але в описах повна лажа. Там нема ні турбощітки ні контейнера. Вибрав його свідомо саме як єлектровіник. До речі спробував в авто пройтись - бімба! Він досить універсальний виявився - пил та дрібний мусор на сходах просто на ізі. Як в рекламі піпідастром пил змахують, так тут цим віником. Він реально маленький і легенький. Безмішкові вони значно важчі та більші.
Я взяв саме те що мені потрібно. Мене вибішувало скільки бруду та пилу збирається на сходах між поверхами за день. Великим не зручно, ганчіркою - то її мити ходити рази три, чудо шваброю - класно, але її теж треба зарядити, потім помити... Не на кожен день операції. А тут раз в день ідеш чи обідати, чи вечеряти - взяв з собою, ідеш наверх, перед собою швиденько чух-чух и сходи чисті. Ми дуже задоволені. Дружина полюбляє арахіс жарений з шелухою (домашній), то за вечір може під столом бути як в мене за тиждень в машині. Взяла - 10 секунд та все чисто.
Пишуть що десь купляли в Україні по 800грн за 10шт. Але не знахожу.
Саме такий і взяв. Але в описах повна лажа. Там нема ні турбощітки ні контейнера. Вибрав його свідомо саме як єлектровіник. До речі спробував в авто пройтись - бімба! Він досить універсальний виявився - пил та дрібний мусор на сходах просто на ізі. Як в рекламі піпідастром пил змахують, так тут цим віником. Він реально маленький і легенький. Безмішкові вони значно важчі та більші.
Я взяв саме те що мені потрібно. Мене вибішувало скільки бруду та пилу збирається на сходах між поверхами за день. Великим не зручно, ганчіркою - то її мити ходити рази три, чудо шваброю - класно, але її теж треба зарядити, потім помити... Не на кожен день операції. А тут раз в день ідеш чи обідати, чи вечеряти - взяв з собою, ідеш наверх, перед собою швиденько чух-чух и сходи чисті. Ми дуже задоволені. Дружина полюбляє арахіс жарений з шелухою (домашній), то за вечір може під столом бути як в мене за тиждень в машині. Взяла - 10 секунд та все чисто.
а де таке пишуть? Думаю брешуть, Вітаю з покупкрю
Дякую. В відгуках на тій самій розетці. Але я туди більше не піду.
Купив ще швабру для авто - прийшла некомплектна, зіпсована. Гроші та бали повертали повертали тиждень - тепер вони повертають ПІСЛЯ повернення товару на склад. Щоб вони сиром срали довбні.
а де таке пишуть? Думаю брешуть, Вітаю з покупкрю
Дякую. В відгуках на тій самій розетці. Але я туди більше не піду.
Купив ще швабру для авто - прийшла некомплектна, зіпсована. Гроші та бали повертали повертали тиждень - тепер вони повертають ПІСЛЯ повернення товару на склад. Щоб вони сиром срали довбні.
може так попалося але на розетці е продавці не від розетки то теж треба дивитися на це
Ладно, вернемся к вопросу. Кто дружит с китайцами - помогите купить мешки/фильтры для XIAOMI Lydsto H3. Пару пачек. Стоимость товара и доп расходы - компенсирую в полном обьеме
egorka 15.06.2025 14:22 пишет: може так попалося але на розетці е продавці не від розетки то теж треба дивитися на це
продаван именно розетка. отзыв с фото еще и палок должно быть ДВЕ! Могу пойти в машину сфотать купленную в другом месте, еще не распакованая.
я якщо щось замовляю на розетці то само вивозом з магазину розетка, незнаю як в тебе в мене сьогодні замовив завтра пішов забрав. По мішках для пилососу не допоможу бо сам в цьому не шарю, краще напиши в темі про Алі експрес то може хтось і закаже собі, Ps, на розетці замовляю товари з після сплатою тому проблем нема прийшов подивився не підходить пішов назад
egorka 15.06.2025 14:22 пишет: може так попалося але на розетці е продавці не від розетки то теж треба дивитися на це
продаван именно розетка. отзыв с фото еще и палок должно быть ДВЕ! Могу пойти в машину сфотать купленную в другом месте, еще не распакованая.
я якщо щось замовляю на розетці то само вивозом з магазину розетка, незнаю як в тебе в мене сьогодні замовив завтра пішов забрав. По мішках для пилососу не допоможу бо сам в цьому не шарю, краще напиши в темі про Алі експрес то може хтось і закаже собі, Ps, на розетці замовляю товари з після сплатою тому проблем нема прийшов подивився не підходить пішов назад
Так я те-ж в алколавці забирав Але мав необережність заплатиити та ще-й бонуси витратити.