Спробував в магазині декілька екземплярів, і щось мені якось не дуже зручно їх тримати за рахунок акумулятора в верхній частині пилососа і навантаження не руку. Дружина теж, окремо від мене, помітила це. Тільки Ровента була зручною, але по досвіду 2-х стандартних пилососів Ровента, більше не хочемо.
Питання для користувачів.
Спробував в магазині декілька екземплярів, і щось мені якось не дуже зручно їх тримати за рахунок акумулятора в верхній частині пилососа і навантаження не руку. Дружина теж, окремо від мене, помітила це. Тільки Ровента була зручною, але по досвіду 2-х стандартних пилососів Ровента, більше не хочемо.
в мене самсунг і теж акумулятор зверху то ніяких незручностей нема, дружина, донька та я з задоволенням прибирають їм
за моїми спостереженнями, акумулятор у верхній частині, якщо є змінні насадки короткої довжини. звісно має свої обмеження. дивіться під свої сценарії використання.
Питання для користувачів.
В залежності, скільки ним "махати". Якщо всю хатку, то так - кисть "заморюється"
Вважаю, що є свої плюси та мінуси в кріпленні колби зверху.
Наприклад зараз в мене Ровента такого типу
Килими, підлогу зручно пилососити. Але прибрати пилюку з плінтусів, павутинку зі стелі чи залізти в вузьке місце проблемно
Зараз хочу купити Rowenta VERSATILE X-FORCE 15.60 В руках потримав, наче нічого страшного. Подобається, що є стійка для нього, не потрібно дірки в стінці робити для кріплення. Дуже потужний