Самый верный способ - позвонить на специализированную разборку по ситро с такими моделями. Обычно нормальные разборщики всегда знают какие блоки с чем идут и отличия "кишок" по комплектациям. А потом уже искать того кто это включит.
В ответ на: Обычно нормальные разборщики всегда знают какие блоки с чем идут и отличия "кишок" по комплектациям
Из личного опыта , особо не знают . Тем более еще из электронного эксклюзива . Недавно покупал подогрев трубки картерных газов , так у всех это датчик Большая разборка Мерсов
Апдейт. Коли в чатігпт тицьнув "deep research", виявилось що не все так просто як він мені писав спочатку. Треба міняти мені блок комфорту і блок abs/esp, що теж не супер-дорого, але є проблема з привʼязками їх до авто. Обдзвонив вже мабуть не менше 30 СТО та електриків, всі кажуть або "ой ні, не зможемо", або "ой, був хто це робив, але він зараз служить", і виходить шо шлях мені до офіціалів, бо у них є доступ до прошивок і всякого іншого софту, це все онлайн зараз. А офіціали за таке шось не дуже хочуть братись, на те вони і офіціали, шо роблять тільки те шо по регламентам передбачено. Друзі, буду вдячний якшо хтось підкаже офіціалів по PSA, або якогось електрика який у них працював і має контакти-звʼязки-доступи, хто візьметься мені підшити до машини нові блоки. Будь-де в Україні, дуже вже я того хочу, поїду куди завгодно
ssb 04.06.2025 01:05 пишет: Апдейт. Коли в чатігпт тицьнув "deep research", виявилось що не все так просто як він мені писав спочатку. Треба міняти мені блок комфорту і блок abs/esp, що теж не супер-дорого, але є проблема з привʼязками їх до авто. Обдзвонив вже мабуть не менше 30 СТО та електриків, всі кажуть або "ой ні, не зможемо", або "ой, був хто це робив, але він зараз служить", і виходить шо шлях мені до офіціалів, бо у них є доступ до прошивок і всякого іншого софту, це все онлайн зараз. А офіціали за таке шось не дуже хочуть братись, на те вони і офіціали, шо роблять тільки те шо по регламентам передбачено. Друзі, буду вдячний якшо хтось підкаже офіціалів по PSA, або якогось електрика який у них працював і має контакти-звʼязки-доступи, хто візьметься мені підшити до машини нові блоки. Будь-де в Україні, дуже вже я того хочу, поїду куди завгодно
По офіціалам, це дуже сумнівно, бо у них немає доступу до прошивок, вони роблять телекодировку з серверів PSA автоматично, виходячи з вашого VIN, якщо у комплектації цього обладнання не закладено, то нічого воно не прошиє. Колись вже їздив до них, потрібно було обновити прошивку по термостату, підключили, провірився VIN,нових прошивок намає, допобачення.